Avatar 2'nin ilk fragmanı nihayet geldi, izleyecek misiniz?

Avatar filmi 2009'da sinemalarda destansı hikayesiyle inanılmaz bir etki bırakmış, o zamanın grafiklerini de kurgusunu da zorlayan bir yapım olmuştu.
Imdb puanı an itibariyle 7.8'dir ki, bu puanın da film severler bilirler hafife alınamayacak bir puan olduğunu...

O sene hatta bir bilgisayar oyunu da çıkarttılar, yapımcılığını da Ubisoft gibi bir şirkete vermişlerdi.
James Camerons Avatar : The Game
James Cameron's Avatar : The Game
Oyundan kareler bunlar, 2010 yılında oynarken arşivime eklemiştim. İsmi James Cameron's Avatar : The Game'dir ve filmle aynı sene çıkmıştır. Hatta o dönem oyunla filmin aynı sene çıkmasının paralelliğine de enteresan yorumlar getirmişti insanlar ama Directx 10'un nimetlerini, inanılmaz akış ve grafikleri oyunda hissedebiliyorsunuz. En güzeli de dilerseniz Navi, dilerseniz de insan olarak devam edebiliyorsunuz oyunun başlarında.

Aradan seneler geçerken ikinci devam filmi gelmedi, ki filmin 1-2-3-4-5 seri olarak devam edeceği o zamandan duyurulmuştu. O dönem gecikme olunca James Cameron'a sormuşlardı neden devam filmi gelmiyor diye ve kendisine olan saygım şu cümleyle katlanmıştı : '' Bugün Avatar 2 ve devamı için yeterli teknolojik ekipman bulunmamaktadır. Aktarmak istediklerimi teknoloji eğer yansıtabilirse devamını çekeceğiz ''. Düşünsenize, teknolojinin gelişmesini bekliyor devam filmi için...
Bu bana, Clint Eastwood'un '' Affedilmez '' filminde oynayabilmek, o filmi yapabilmek için yaşlanmasını beklemesini anımsatıyor, o da bir başyapıttır...

Bu sene başında da filmin devamının bu sene içinde geleceği duyurulunca hayranları; ben dahil; heyecanlanmıştı. Nihayet fragman geldi :
Görünen o ki yeni yaratıklar, yeni mekanlar ve yeni yüzler eklenmiş filme. Fragmanın sadece bir fragman olarak kalabileceği ve filmde büyük şoklar yaşanabilecek ender filmlerdendir Avatar. Umarım ilk film gibi bir oyun da silsileye katılır.

Avatar 2'nin ilk fragmanı nihayet geldi, izleyecek misiniz?