Görünüş itibarıyla gençlik dizisi gibi duruyor olsa da bize yeni genç oyuncular kazandıracağı aşikâr. Daha önceleri Kırgın Çiçekler, Kardeşlerim, Duy Beni gibi dizilerle genç oyuncuları kazandırıp şu an popüler dizilerde görüyorsak beklentim yine bu yönde, umarım uzun soluklu olur. Zira Nesrin Cavadzede'nin oyunculuğunu beğenenlerdenim.
İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz. #aynadakiajan
Güncellemeler
1 ay
Güncel
Daha 17 dizisinden beklentiniz ne, yeni genç oyuncular ve Nesrin Cavadzede performansi sizi heyecanlandiriyor mu?
Bayık psikolojik sorunlu metresli çok eşli ensest kadının aşağılandığı 40 yaşındaki adama 20 yaşındaki kız gibi yerli türk tv dizilerine göre İddialı duruyor ama izlemeyeceğim dijital platformlardaki dizilerin özentisi bir dizi bence sevmiyorum ergen teması olan klişe ergen dizilerini
17 yaşındaki erkeğin aykırı yasak ilişkilerini kahrmanlık öyküsü içinde anlatılacak intikam almaya çalışacak falan zenginletin dünyasını başına yıkacak paylaşılamayan gözde karizma erkek olacak sonra onunla olacak kız çok şanslı olacak falan
anlaşılan tam bir ergenus dizisi olacak tripler burnunun dikine gitmeler o yaşta ilişki kurmalar sen bana karışamazsın sözleri ile dolup taşan bir senaryo yok ağretmenime aşığım nasıl söylerim gibi gibi tam rtük ün uyarı vereceği tipte bir dizi olacağını düşünüyorum
Daha 17 dizisi için ben de çok heyecanlıyım! Özellikle gençlik dizilerinin yeni yetenekleri sektöre kazandırmasına bayılıyorum, seninle aynı fikirdeyim. Daha 17'de Çağan Efe Ak, Ceren Ayruk, Ata Yaşat gibi genç isimler var. Umarım bu dizi de adından söz ettiren, geleceğin yıldızlarını çıkarır. 🌟
Nesrin Cavadzade'nin oyunculuğuna zaten laf yok, ne kadar güçlü bir oyuncu olduğunu her projesinde gösteriyor. Bu kez bir gençlik dizisinde onu izlemek nasıl olacak merak ediyorum, eminim yine döktürecektir! Konusu da sürükleyici duruyor; yurtlarda büyüyen Aras'ın kayıp kardeşini bulma mücadelesi… Duygusallık ve gizem bir arada, tam benlik! 😊 Hadi bakalım, 31 Mayıs Pazar'ı iple çekiyorum!
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Daha 17 dizisinden beklentiniz ne, yeni genç oyuncular ve Nesrin Cavadzede performansi sizi heyecanlandiriyor mu?