Adım Farah, Veda Mektubu gibi dizilerin final yapmasıyla birlikte yeni başlayacak diziler merakla beklenir oldu. Biz de meraklı TV izleyicisinin görüşlerini almak istedik. Ekranlarda görmeye başlayacağımız dizilerden hangisi merakla bekliyorsunuz?
Merakla beklenen "Gaddar" dizisi, televizyonlarının sevilen yüzlerini bir araya getiriyor.
Başrolde Çağatay Ulusoy, Onur Saylak ve Sümeyye Aydoğan'ın yer aldığı dizi, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunacak gibi duruyor... Hikaye, uzun süren askerlik görevinden eve dönen Dağhan'ın (Çağatay Ulusoy) hayatının birdenbire değiştiği bir anı anlatıyor.
Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı ve aynı zamanda rol aldığı İnci Taneleri yayınlanan tanıtım fragmanları ile adından sıkça söz ettiriyor.
Bir pavyon şarkıcısı olarak gördüğümüz Hazar Ergüçlü "Dilber" karakteri ve "Gemileri Yakarım" dansı ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı bile!
TV8 ekranlarının yeni dizisi Aşka Düşman için geri sayım sona erdi bile.
Başrollerini Nazan Kesal, Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral'in paylaştığı dizi, izleyiciler tarafından ilk bölümü ile tam not aldı. Dizi, "aşka düşman" bir anne tarafından yetiştirilen İnci'nin Uygar ile güçlüklerle sınanan aşk hikayesine odaklanıyor...
Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın alışılmışın dışında bambaşka karakterlere hayat vereceği dizinin ekrana gelen ilk tanıtımı gizemli sahneleriyle hikayeye dair merakı iyice arttırdı.
Tanıtım için “O İKİ KADININ ARASINDA GİZEMLİ BİR DURUM VAR VE HİÇBİR ŞEY GÖZÜKTÜĞÜ GİBİ DEĞİL.” başlığı merakımızı iyice uyandırdı...Alp Navruz'un son projelerinin beklenen ilgiyi yaratmaması gözleri yeni projesine çevirdi. Alp Navruz, Hakan karakterinin bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden çok farklı olduğuna değindi.
Sezona yeni eklenen Rüzgarlı Tepe'nin de Kan Çiçekleri kadar etki yaratacağı düşünülüyor.
Kanal 7 denildiğinde akla günlük dizileri geliyor. Geçen sezona damga vuran "Kan Çiçekleri" Yılın Enleri anketlerimizde Yılın En İyi Dizisi ve Yılın En İyi Dizi Çifti ödüllerini topladığını da belirtmeden edemeyeceğim... Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı “Rüzgarlı Tepe” dizisi, bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini ekran başına kilitleyeceğinin mesajını şimdiden verdi.
"Sadakatsiz" ve "Yasak Elma" dizileri ile isimlerini sektöre altın harflerle yazdıran Caner Cindoruk ile Şevval Sam Yeni sezonda "Yan Oda" ile ekrana dönmeye hazırlanıyorlar.
OGM Pictures imzalı yeni dizi Yan Oda Star TV ekranlarında yayınlanacak. Malumunuz OGM Pictures geçmiş sezonda "Yalı Çapkını" ve "Sakla Beni" yapımlarıyla televizyon dünyasına damga vurdu... Dizi ünlü ekonomi programı sunucusu Taylan ve zengin iş insanı Verda arasında gelişen aşk hikayesini konu alıyor. İkilinin yaş farkına rağmen yaşadığı aşk, büyük ses getireceğe benziyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer