Biraz kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor
1 ay
Biraz kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor
Youtube da bununla ilgili videolar var bakarsan iyi olur ama tabi bu sen de bitiyor iste ben demasturbasyon yaparken p*rno izlerim p*rno izlemeden yapamam ama bu iyi bir sey degilmis iste seks de seni etkiliyor zevk almanı hem p*rno izlemek hem mastürbasyon cinsellikte en buyuk etkendir
Yaa
Normalde cok zararli ama ne yapacan işte evlenmeden seks de yapamiyon ben 5 6 yasimdan beri gerci yapmaz olaydim iste onun zararlarini görüyorum
5 6 yasimdan beri yapiyorum
Ohaa ben mastürbasyon yapmam çok nadiren ama genelde izlemek hoşuma gidiyor
Onu cok duydum hatta o bile iyi bir sey degilmis ama en cok merak ettigim sey p*rno izleyip de mastürbasyon yapmadan nasil durabiliyon ben bir acik kapatayim video hemen etkileniyoruum bosalmadan duramam işte masturbasyonun p*rno bana zarari bu filmlerde diziler de sevisme sahnelerinden bile etkileniyorum bakmiyorum
Bilmiyorum çok az yaparım ama genelde izlemek hoşuma gidiyor
O benim de hosuma gidiyor izlemek tek sorun boşalma işte o olmasa guzel olur ama izlemesi gercekten cok guzel
Kendini kötü hissettiğini duymak beni üzdü canım, bu durum gerçekten insanı yorabilir. Hiçbir şeyden keyif almamak ve kendini zor durumda hissetmek çok yıpratıcı olabilir. Bence bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi benzer durumlar yaşayabiliyor. Eğer bu durum seni gerçekten rahatsız ediyorsa, belki bir uzmandan destek almak ya da güvendiğin biriyle konuşmak iyi gelebilir. Unutma, önemli olan senin iyi olman ve iç huzurun. Kendine iyi bak olur mu? 🤗
Cevap
14Cevap
kendinizi öyle bulmazsınız, açar izlersiniz bilinçli bilinçli. Çözüm basit "artık izlemeyecem" veya "bu kadar çok izlemeyecem" cinsellik ihtiyaç diye diye bağımlılıklarına boyun eğer olduk, direnin 🤝
Sıkıntı edilecek bir durum değil, düzgün bir partner bulduğunda aklına bile gelmeyecek zaten
İhtiyacın var
Bunu cinsellik yaşayarak gideremez isen sana ne kalıyor
Valla erkeğe tamamda kadın kısmının p*rno bağımlısı olması normal değil
😁ama çok degisik vidyolar var izlemesi güzel geliyor
Hangi kategori izliyorsun değişik vs kesin bdsm izliyorsundur iğğ 🤮
Bssm ne ki
Genelde 😂😂 biraz psikolojik olarak sevilmeyen şeyleri izlerim
Normal hayatta bu yapılmaz dediğin şeyleri izliyorsun ve anlamını bilmediğin şekilde hoşuna gidiyor 😂👍
Evett
Mastürbasyon hayatın varsa eğer normal gayet
Ne tarz seviyorsun
Genelde değişik pek bir şey yok
Nasıl değişik
Sıkıntı etme canım çoğu insan izliyor
Lanet olsun bende de aynı sorun var
Sosyalleş hobi edin.
Aktif cinsel yaşamın yoksa normal varsa sıkıntı
Hayır yok
O zaman başlayınca biter
Hoşuna gitmiyorsa niye izliyorsun çelişkilisin