Hayatım sarpa sarıyor içinden çıkılmaz bir hal alıyor?

Daha önce çok kez gelip buna benzer konular okumuştum. Sıra galiba bende bu yıl üni sınavına gireceğim lakin hayatım sarpa sarıyor içinden çıkamayacağım hallere girmeye başlıyor. Konu ise aşk diyeceğim çoğunuz yaşça benden büyük olduğu için biri gelir biri gider sen daha dert görmemişsin tarzında konuşacaksınız farkındayım ama en azından dertleşmek için bile olsa konuyu açmak istiyorum cidden ihtiyacım var. Nasreddin hocanın dediği gibi bırakın doktoru bana eşekten düşeni getirin misali gençliginde aynı dertten canı yanmış abilerim ablalarıma soruyorum ben ne yapıcam. Eskiden aileme açamasamda arkadaş ortamında açıcak yüzüm vardı bu konuları şimdi ise hepsi kendi hayatında takıldıkları konuştukları insanlar var arka koltukta tek oturup camdan dışarı bakan kişi de benim. yok mu hayatında kimse diyecekseniz var çok sayıda ama hiç biri aradığım kişi değil zaten küçük bir şehirde yaşıyorum kim ne yapar nereye gider çevreminde geniş olmasından dolayı bilirim beni özel hissettirecek kişi ayda yılda bir geliyor zaten oda bana bakmıyor yanlış anlaşılmasın güzellik algısı değil bahsettiğim tabiki bir miktar olsada asıl önemli olan kafamın uyuşması önemli benim için sevdiğim kızlarla kanka olmaktan ileri gidemeyen aşktan iyice soğumaya baslamış 20 yaşında uzun boylu kalıplı teselli edenlerce yakışıklı ruhu yaşlı bir gencim. Aslında derdim cevap almak değil kimseye dökemediğim içimi burada açmak. Eskiden her dert sofrasında genellikle benim derdim dinlenirken şimdi neden sessiz sessiz oturuyorsun diye sorulan çocuğum ben. Hayat beni susturdu çok değil 3yıl öncesine kadar neşe kaynağıyken şimdi soru sorulmadıkça konuşmayan sadece oturup insanları süzen kafasını bilgisayardan kaldırmayan her kalbi kırıldığında göl kenarına gidip şarkı açarak neden benim mutsuz olmama göz yumuyorsun diyerek düzelmiyecek kaderi için Allah'tan yardım bekleyen biriyim ben. Bazen düşünüyorum dini açıdan yetersiz mi kalıyorum yalnızlık benim cezam mı diye etrafıma bakınca çok temiz kalıyormuşum oysa
Hayatım sarpa sarıyor içinden çıkılmaz bir hal alıyor?