Bu yüzden bu vücuttan bıktım artık. Aynanın önünden geçmiyorum. Yansıma bakmıyorum. Hele bir fotoğrafta göreyim kendimi aglamami tutamıyorum.
B. Gibi bir hayat artık dayanamıyorum
Bu yüzden bu vücuttan bıktım artık. Aynanın önünden geçmiyorum. Yansıma bakmıyorum. Hele bir fotoğrafta göreyim kendimi aglamami tutamıyorum.
B. Gibi bir hayat artık dayanamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Büyüttüğün kadar çirkin olduğuna inanmıyorum kendini birileriyle kıyaslıyor yetersiz hissediyorsun hepsi bu
Evet öyle..
Zaten güzellik algısı da kıyaslamaya oluşan bir şey? Yani çirkin olmasa güzel de olmazdı o yüzden.. 🥲
Bana bakma demiştim...
Gerçekten sorun ne? Ne gibi bir kusurunun olduğunu düşüyorsun?
Güzel gelmiyor yüzüm
Belki de öyle değildir, yanlış düşünüyor olabilir misin!!!
Kendine haksızlık da ediyor olabilirsin ki bu çok önemli bir durum..
Zannetmiyorum 🥲
Ya Allah in cc yarattığı bir şey hiç çirkin olabilir mi.. Bir insan hiç olamaz
Kendini beğenmediğin için hayatın b*k gibi mi oluyor yani
Bir nevi öyle oluyor. Aşırı takıntı haline geldi. Normalde insan bu kadar takmamali ama işte bende böyle 😭
Güzel olduğumu düşünüyorum ama sosyal medyaya girince çok çirkin hissediyorum nu çok normal
cok cılgın ve farklı bır erkekle tanısmalısın
😂 ölüyorlardi benle tanışmak icin
yazanlarla sohbet et tanımaya calıs
Allah herkesi eşit yarattı seni hakeden biri çıkacaktır elbet
Eşit mi yarattı?
Bir de zaten birini istemiyorum ki sadece kendimi iyi hissetmek istiyorum.
Ben yanlış anladım konuyu kusura bakma kendini iyi hissetmek istiyorsanız spor ve sağlık beslenme yüzünüz ve vücudunuz için gelişme sağlar yeni arkadaşlar bir oyun ve veya bir hayvan alabilirsiniz
Eşit mi derken öldükten sonra kimin kimden farkı kalıcak yüce Allah karşısında
Teşekkürler ☺️👍
Önemli değil
değiştir görünüşünü
Ne yapayım?
yüzün için estetik vücudun için plates yapabilirsin
Neyini beğenmiyorsun meselâ?
Güzel gelmiyor gözüme. Kimse beni sevmeyecek gibi. Ezik gibi hissediyorum fakat bu dışarıdan belli olmuyor pek.
Estetik yaptır, spor yap, düzeltirsin beğenmediğin yerlerini. Çaresi olmayan bir hastalık falan değil ki bu.
Spor tamam da estetik yaptırmam ya
Keyfin bilir
Sağol 👍
Kendini mutlu etmeye calis
Olamıyorum bir türlü. Beni mutlu eden şeyler var elbette fakat bu sorun psikolojimi gerçekten aşırı kötü etkiliyor
Sebep?
Güzel gelmiyor yüzüm
Yaaa niye böyle şeylere takılıyorsun. Dış görünüşü boş versene. İçini sevebi bul önce
Umarım
Yani ben şahsen yüzü pürüzsüz güzel diye tabir ettiğiniz insanları da gördüm ama kimisiyle muhatap bile olmak istemedim. Kimisi de var yüzü beneklerle dolu ama o kadar sirindir ki insan sığdıramıyor bir yere
☺️👍
😉😊
Ya saçmalama ya çok ama çok abrttin
Ne yapayım ya. Etraftaki insanlar çok güzel, kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Öyle konustuna göre kesin daha guzelsindir
Aklın yolu bir. Güzel değilim kendimi kandırmak bir süre sonra daha büyük sıkıntılara yol açabilir. En iyisi kabullenip ezik gibi yaşamak 🥲
Öyle bi konustunki inan goresim geldi seni gerçekten çok merak ettim ama bu kesin abartiyorsun
Fotoğraf paylasmiyorum 😅
Umarım ben abartiyorumdur
ya da ilgi çekmek istiyorsun kankam benim
😀😀
Kesinlikle öyle değilim yani oylelerini görüp bir kere daha kendi kendime üzülüyorum 😁
Yaz bana ya sen bi
Ne gibi kusurun var?
Güzel gelmiyor.
Spor yap kendini iyi hissedersin
Umarım deneyeceğim