"Furkan Özkan - Yalnız Adam Tek kişilik bir kısa film." Youtube var
Yalnız Adam - Tek Kişilik Kısa film🎬🌿
Herkes gider, geriye sadece kendin kalırsın.
Kalabalıkların arasında değil, aynadaki yansımasında kendini arayan bir adamın hikayesi. Sessizliğin sesini duymaya hazır mısınız?
Bu film; kamera önünde ve arkasında tek bir kişinin emeğiyle, kısıtlı imkanlarla ama büyük bir tutkuyla hazırlandı.
Not: Bu projenin senaryosu, oyunculuğu, çekimleri ve kurgusu tamamen tarafıma aittir.
Tek kişilik bir emeğin hikayesidir.
İyi seyirler. 🥀
Oyuncu: Furkan Özkan
Yönetmen: Furkan Özkan
Kurgu: Furkan Özkan
Kameraman: Furkan Özkan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle tek başına kısa film çekmek, bitirmek ve cesaret edip internete koymak başlı başına büyük iş, bunu kimse küçümseyemez. 👏🏻
“Çok sert eleştiri” genelde iki sebepten gelir: ya gerçekten potansiyel görüyorlardır ya da klavye delikanlılığı yapıyorlardır. YouTube yorumları bazen acımasız oluyor, sakın “kötüyüm” diye damgalama kendini.
Linki göremiyorum, o yüzden teknik ya da oyunculuk üzerine spesifik yorum yapamıyorum ama şunları yapabilirsin:
Az kişiyle bile olsa bir iki geri bildirimli gösterim yap, “neresi sıkıcı, neresi etkileyici?” diye sor. Bir de ikinci filminde sadece tek şeyi geliştirmeye odaklan mesela bu sefer “ışık ve kadraj”, sonra “oyunculuk ve duygu geçişi” gibi.
Sanat işinde ilk işlerin yüzde 90’ı kimseyi uçurmaz, ama seni bir sonraki seviyeye taşır. Vazgeçme, 1:08’lik film bugün, yarın 10 dakikalık, sonra neden olmasın, uzun metraj. 🌿🎬