Ben sadece beynimi yoran filmler ya da diziler izliyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Tür farketmez kaliteli olsun. Tes köşe yapmasın ama tahmin edilirde olmasın. Sürükleyici ve şaşırtıcıda olabilir. Mesela gerilim ve korku izleyemem ama testere filmine bayılmıştım. Çünkü sonu yahmin edilemezdi her serisinde.
ZODİAX FİLMİN HERHANGİ BİR SONU BİR KAÇ ŞÜPHELİ İLE FİLM BİTİYOR VE 2018 YILINDA KATİL BULUNUYOR ( GERÇEK BİR HİKAYE KATİL KENDİNE YAPILMIŞ FİLME İZLİYOR )
Benjamin 3 saat boyunca gözlerimi yordu bende hiç yazacak arkadasım olmadıgı için sıkıldım burada da cok saçmalayan insan oluyor gülmek için takılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Konu orjinalde pek bir albenisi yok filmin bencede.
Ben sadece bir işi yarım bırakmayı sevmiyorum diye bitirdim ama bence zaman kaybı ben beyin karıştıran bir şey sandım ama tamamiyle zaman kaybı
Özellikle açıp bi yerde izlemedim bende. Tv de denk gelince sarmayan sohbet yerine izlemiştim.
İyi ki zaman ayırmamışsn su an pişmanım
sherlock holmes dizisini izledin mi? Bence her saniyesine değer.
Fimleri ve kitapları dahil 9199282938293 kere bitirdim
Aşık oldugum diziden bahsediyoruz
Bende de kitap serisi var. Diziyide sindire sindire izliyorum. Hemen bitmesin.
Gecede bir sezon bitirdim çok pişmanım
Her bölümü ezbere biliyorum
Bana film ya da dizi önerir misin?
Tabikide ne tür istiyorsun
Ben sadece beynimi yoran filmler ya da diziler izliyorum
Tür farketmez kaliteli olsun. Tes köşe yapmasın ama tahmin edilirde olmasın. Sürükleyici ve şaşırtıcıda olabilir. Mesela gerilim ve korku izleyemem ama testere filmine bayılmıştım. Çünkü sonu yahmin edilemezdi her serisinde.
Korku filmlerinden nefret ederim
PRESTİJ- FIRTINA ANI - İNCEPTİON- BİRD BOX ( gerilim bu)
Daha bir sürü film var ama birden sorunca hepsini unuttum
BAK TESETEREYİ SEVDİYSEN SANA ÇOK ÇOK SEVECEĞİN BİR FİLM SÖYLÜYORUM VE KADROSUDA ÇOK GÜZEL ( YEDİ )
Arınma gecesini sevdin mi
ZODİAX FİLMİN HERHANGİ BİR SONU BİR KAÇ ŞÜPHELİ İLE FİLM BİTİYOR VE 2018 YILINDA KATİL BULUNUYOR ( GERÇEK BİR HİKAYE KATİL KENDİNE YAPILMIŞ FİLME İZLİYOR )
Arınma gecesini yarıda bıraktım çok bariz
Yedi'nin konusuna baktım guzel izlerim tesekkür ederim tavsiyelerin için.
Yedinin sonu seni çok şaşırtıcak emin olabilirsin rica ederim
Split ( parcalanmış) izledin mi? Ben çok sevdim
Hayır izlemedim ama konusu güzele benziyor
Esaretin bedeli de çok güzel
Esaretin belli iyiydi. Morgan Freeman'ın filmleri genel olarak iyi oluyor.
17 yaşımdan beridir film izliyorum ama hiç biri sherlock’un yerimi tutmadı
Parcalanmış'ı kesin izle. Aslında serisi olan bir film ama olsun yinede ondan başla. Harikadır begeneceğine eminim.
Kesin izlemeyi unuturum ben ya
Arkadaşlarımda hep öneriyor unutuyorum sonra kendim bir daha arıyorum
Şoyle yapabilirsin bu ihtimali sıfıra indirip hemen siteden çık ve filmi aç. Bence güzel fikir 😊
Benjamin 3 saat boyunca gözlerimi yordu bende hiç yazacak arkadasım olmadıgı için sıkıldım burada da cok saçmalayan insan oluyor gülmek için takılıyorum
Bir film daha sıkar beni ama çok düşüncelisin teşekkür ederim
Rica ederim.
İyi geceler tanışmak güzeldi✅
Iyi geceler. Bencede. Mutlu kalın.
Teşekkürler
Rica ederim