Joker'in genel tespitleri, söylemleri fazlasıyla haklıydı fakat temelde 2 sorun vardı. Bunları dile getiriş biçimi yanlıştı ve toplum söylediği çoğu şeyi haklı olduğunu bilse dahi duymak istemiyordu.

Joker'in genel tespitleri, söylemleri fazlasıyla haklıydı fakat temelde 2 sorun vardı. Bunları dile getiriş biçimi yanlıştı ve toplum söylediği çoğu şeyi haklı olduğunu bilse dahi duymak istemiyordu.
Joker haklılıktan çok gothama huzur getiren kişiydi batman ne kadar iyi olsa da kanum dışı ve sapkın takipçilere sahip olmaya başlamıştı onu bitirdi mafyayı bitirdi satılık politikaçıları bitiridi ve harvey bile tam anlamıyla iyi değilken onu cezalandırdı ayrıyetten gothama birbirilerine güvenmeleri gerektiğini gösterdi ve tek iyi olan kişi gordon a dokunmadı terfi etmesini sağladı hatta onu alkışladı
Joker adamımızdır. Karikatürlerde her ne kadar farklı bir karakter olsa da, film boyutundaki karakterimizi haklı buluyorum zira toplum tarafından bir kırılma noktasına kadar itilmişti. Tabi her itilen kişi bunları yapsın etsin demiyoruz sonuçta kurgusal bir karakterin dışa vurumunu seviyoruz.
Bence de bütüne baktığında söylediği çoğu şey doğru ama davranıl biçimi yanlış. Konudan biraz bağımsız harley quinn hakkında ne düşünüyorsun shhshshs
ahdhdh severiz :D niye sordun
Suç ortağı mısın ruh eşi mi merak ettim ahshsgsg
Sence?
Gözlemlerim pek yanıltmaz ama sen tehlikeli bir insansın shshshshhs
ahdhdhdh tehlikeden ne anladığına göre değişir herkesin elbette ama haksız sayılmazsın
Biz de derinizzz 😂😂
Şu pazar gecesi beni çok moda sokuyorsun Kadıköy Beşiktaş geçesim geldi shshshsh
Görsel biraz seni yansıtıyor gibi shshshsh
Biraz biraz az olur
Saygılar sevgiler o zaman shshsggs
ahahaha danke :D
🥂🥂
Teşekkür ederim
Bence Joker’in sorunu tam da dediğin yer: Tespitlerde kısmen haklı, yöntemlerde tamamen haksız. Sistem eleştirisi, sınıf uçurumu, ikiyüzlülük… Bunları görmesi normal, biz de görüyoruz. Ama sen göğsündeki öfkeyi bahane edip masum insanları yakıyorsan, orada bütün haklılığın çöpe gidiyor.
Haklı olmak, istediğin her şeyi yapma özgürlüğü vermiyor. Joker’in en büyük yalanı da “dünyayı uyandırıyorum” bahanesiyle aslında kaostan keyif alması bence. 🔥🃏
Cevap
1Cevap
Joker her zaman haklıydı
Dünya filmlere göre yaratılmadi. Yaşın 28 he bide büyü büyü
Ben haklıyım
Ya niyeeeee
Abi ya jsksksksk
Ay abi dedim pardon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar