Yani yaralama, gasp gibi şeylerle girenler çıkınca ben tehlikeliyim diye hava atıyor. Bunun nedeni sizce ne? Çukur ve Sıfır Bir gibi diziler kalkmalı mı?
2 ay
Yani yaralama, gasp gibi şeylerle girenler çıkınca ben tehlikeliyim diye hava atıyor. Bunun nedeni sizce ne? Çukur ve Sıfır Bir gibi diziler kalkmalı mı?
Cevap
5Cevap
Önceden millet abisinin kardeşinin cezaevine girmesini saklardı, çekinirdi şimdiki ergenler elbet bir gün diye övünerek paylaşıyor mk
Bir statü göstergesi olarak gözüküyor olabilir bak ben girdim tehlikeliyim ayakları falan halbuki tek yumrukta canı çıkar böylelerinin
Dünyaya memlekete, ahiretime faydam olsun zihniyetiyle eğitilseler böyle olmaz.
Herkesin dünyası ve kişiliği farklıdır
Kendilerini bir skm zannediyorlar
gerçek alfalar cezaevindedir
La familia es todo 😂
İçerde iyi dayak yememiş ıslah olmamış ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence olayı “havalı” yapan, aslında tam tersine acı bir sayfa ama mahalle kültürü, saygı açlığı ve güç gösterisiyle birleşince sanki prestijmiş gibi satılıyor. “Hapisten çıktım, kimse bana bulaşamaz” demek istiyorlar, çünkü ellerinde tutunacak başka başarı yok. Güçlü görünmeye sarılıyorlar yani.
Çukur, Sıfır Bir mevzusuna gelirsek; diziler kalkınca şiddet bitmiyor. Ama neyi övdüğü, neyi eleştirdiği çok önemli. Romantize edip “adamlık” diye pazarlayan işler azalmalı, daha sorgulayan, sonuçlarını gösteren yapımlar çoğalmalı bence. 🎬🧠