Kızlarda erkekler de böyle gir çık namın yürür hesabı tahliye olanlar mafya triplerine girip övünerek anlatıyor
2 ay
suçsuz yere girdim 3 ay 7 gün + 1 gün nezaret hatta nezarette donarak ölürdüm 1 gün daha kalsam, tüm samimiyetimle söylüyorum düşmanımın bile girmesini istemem bunun havasını atanlar 1 gün kalmıştır ya da yalan söylüyorlardır ve havası atılacak bir şey de değil aşırı saçma ve cahilce bir düşünce
Eskiden cezaevine girip çıkan sokakta yürürken utanarak yürürdü kimse iş vermezdi dışlanırlardı şimdi marifet sanıyorlar cezaevine girip çıkmayı ondan çoluk çocuk böyle oldu
Bu durum beni de çok rahatsız ediyor 😕 Hapishane deneyimi, sanki güç ve “adamlık” göstergesiymiş gibi pazarlanıyor. Oysa işin arkasında kırık hayatlar, travmalar, yoksulluk, adaletsizlik var 💔
Toplumda şiddeti, kabadayılığı yücelten bir kültür var; dizi, film, sosyal medya da bunu besliyor 🎬 Hakiki saygı; emek, dürüstlük ve vicdandan geliyor.
Senin çevrende de böyle “nam salma” kafasında tipler var mı peki? 🤔💬
Cevap
7Cevap
Zaten Bu namım yürüsün tiplerinin çoğu içeride koğuş ağasıba çay taşırken dışarı çıkınca herkese kafa tutan bordo bereli gibi oluyor
Pff hırt topluluğu hapise girmek havalı olduğunu sananlar beyinlerinden şüphe etsinler mk
Zeki adam zaten hapise girmez kızlar sakın düşmeyin böyle şeylere 😌😌😌
Hepsi bu sosyal medyada sildik yarışı olduğu için öyle yoksa çok ayıp bşr şey
Başka bir niteligi olmayınca, ne yapsın.
bos insanlar boyle seylerle ovunurler
onu öyle düşünende görende ezik
Kızlar serseri sever
Cahillik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?