Başı şeylere bakış açımın değişmesi ne zaman geçer:// kendi hoşuma giden şeylerden bile soğudum
2 ay
Cevap
5Cevap
O sulara bilerek girdiysen o kadarda uzun sürmez etkisi merak etme ama yanlışlıkla girdiysen psikologluk olabilirsin
Yok beni neyin beklediğin az çok biliyordum ama bu dw çok uçuk be
Gülü seven dikenine katlanır tatlım
Çok gore filmi izledim ama ne biliyim
Herkesin bir kırılma sahnesi oluyor. Sende galiba satırla saldırı sahnesinde tetiklendin.
Özellikle genç kızlarda gözlemliyorum bunu. Daha dün sitede profil fotoğrafına bu tür içerikler koyan bir kız görmüştüm.
Zaten bu tür uç şeyleri izleyenlerin ortak yönü sağlıklı cinsellik yaşayamamak ve kaliteli mastürbasyon yapmayı öğrenmemekten kaynaklanıyor bana kalırsa.
Evet bak kendi rızam dahilindeki şiddet hoşuma gidiyor tabi buna şiddet denemez ama anladın sen beni ve bunları izleyince sanki sapık gibi hissediyorum
Mazoşist olmak doğal her kadın az veya çok bunu arzular. Çünkü evrimsel olarak bu şekilde kodlanmış genlerimize.
Tabi modern dünyada özellikle kadınlar isteklerini ifade etmeye çekiniyor ve bastırıyor. Batırdıkça da o hisler güçleniyor.
O yüzden sıradan p*rnolar artık yetmiyor ve bu tür içerikleri izlemek istiyorsunuz. Tabi doz arttıkça bir yerde korku ve travma başlıyor.
Ya o kadın gibi olursam korkusu. O yüzden bu hislerini bastırma. Kendi imkanların dahilinde daha uysal yöntemlere başvur.
Erimiş mum, mandal gibi basit şeylerle bile orgazm olabilirsin. Güvenilir partnerde bulabilirsen can sıkıcı gelen şeylerin bile ne kadar zevk vermeye başladığını görürsün
Yani bu beni sapık yapar mı sadece bu aklımı kurcalıyor böyle şeyler bakış açımı bozuyor
Cinsellikte sapıklık göreceli bir şey. Bazı insanlar için oral bile bir sapıklık.
Bence mazoşistlik doğal bir durum. Sapıklığın başladığı yer olayın cinselliğin temel prensiplerinden koptuğu yerde başlıyor.
Mesela çocukları kullanmak, ölüme sebep olmak, diğer ihtiyaçlarla seksi karıştırmak vs...
O yüzden sapık gibi hissetme. Bana inanmıyorsan arama kısmına mazoşist yaz çıkan soruları oku. Bu o kadar yaygın ki
Karışıklı rıza dahilinde ortada güven saygı ve bence sevgi varsa çok çok uçuk olmadıkça bence hiçbisi sapıklık değildir
Katılıyorum. Zaten böyle bir ortamda herkes tatmin olur ve çok uçuk şeylere kaçmaz.
Seksin doğası zaten sürekli yeni şeyler deneme üzerinedir. Her seks aslında başarısız bir üreme olduğu için içgüdüler bi de şöyle deneyelim diyerek bizi üremeye zorlar.
Biz tabi bi nevi kendimizi kandırarak bu döngüyü zevke çeviririz.
büyük keyif alarak izledim. insan ahlakının sınırlarının ne kadar yalan olduğunu görüyorsun işte
Ya çok sanatsal falan olduğunu düşünmüyorum ben kanka tamam mesajı anladık da bu mesajı da bu kadar uçuk vermek sanat mıdır
buna sanatsal diyen varsa zaten gelsin köprü satayım asdasasd film bu sadece sanatla alakası yok. Ben böyle bir filmin olmasından gayet mutluyum psikoloji üzerine yapılmış bu ve buna benzer filmlere aşırı düşkün birisiyim. garip bir şekilde yatıştırıyor beni.
Algımı bozuyor benim ya sanki kendi sevdiğim ve hoşlandığım şeyler bile yanlış geliyor bunları izleyince
bakış açısıyla alakalı o. Bende aksine izlediğimde insanlara neden güvenmemem gerektiğini anlıyorum. Menfaat ya da kazanç işin içine girince insanların ahlak kavramını nasıl yok ettiğini görüyorum.
Ne sapkın bi film değil mi. Çeken yönetmenin nasıl bir ruh sağlığı bozuk acaba kş böyle bişey çekmiş
Evet bilmiyorum kafası güzel herhalde
İğrençti ya neyse aklıma getirmemeye çalışıyorum. Niye izledin ki? Ben anlık bi merakla çok fena dediler ergen psikolijisiyle merakla ama sonra iğrenç dedim. Pişman oldum.
Ne bilim beni neyin beklediğini az çok biliyordum ama bu çok uçuk
Bende öyle düşünmüştüm.
Algılarım bozuluyor sanki kendi hoşlandığım şeylerin uçuk versiyonunu görünce kendi sevdiğim sey de doğru değil ve beni sapık yapar gibi bi algıya kapılıyorum
Yok. Yani biraz sert ve vahşi sevebilirsin ama görüntüler bak rahatsız etmiş bu bundan hoşlanmadığını gösterir. Rahatsız olmuşsun
Sapık olsan normal gelir
Bu kadarı hoş değil ölmek de istemiyorum yani :D
Ahaha. Onun dışında filmde daha iğrenç insanlık dışı şeyler de var.
Evet ama ben en çok satırlı kısımdan iğrendim sanırım
Leşti film komple leş.
://///
Sen peki ne gibi isteklerin var?
burada ne anlatiyim? :D
Nerde anlatırsın?😄
Ne bilim
Yazamm mı
Ne vardı ki filmde?
burada yazamıycagım şeyler
Hangi film
Kanka ismini yazdık ya
Nereye
Başlıkta zaten filmin ismi bir Sırp filmi
Heae öyle desene
Evet
Konusu nedir
Burdan yazamam sanırım
Bana yaz o zaman merak ettim
İzleme öyle şeyler psikoloji bozuyor
Çok geç
Ben eskiden gerçek işkence videoları bile izlerdim ama artık izlemiyom şu an diyorum hatta nasıl izliyormuşum
Evet evet ama bu çok uçuk harbi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok normal bir tepki, merak etme, bozulmadın sen 🙂 A Serbian Film özellikle rahatsız etsin diye yapılmış, çoğu kişi izledikten sonra günlerce hatta haftalarca kendini tuhaf hissediyor.
Birkaç gün beynin o sahnelerle uğraşır, sonra yavaş yavaş bulanıklaşıp arkaya atar. Süreci hızlandırmak için sevdiğin, güvenli hissettiren şeylere dön; komedi, romantik, animasyon falan izle. Zorlamadan, azar azar.
Eğer 2-3 hafta geçmesine rağmen hâlâ yoğun rahatsızlık, tiksinti, kabus, kaygı devam ederse bir uzmana konuşmak iyi gelir. Ama şu anki halin, travmatik bir içeriğe verilen “sağlıklı” tepki aslında. Geçecek, kendine biraz zaman tanı 💛