Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu gibi çok tutulan dizileri seyrediyorum, hep başka yeni dizilere alışamıyorum, karakterleri benimseyemiyorum
2 ay
Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl, Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu gibi çok tutulan dizileri seyrediyorum, hep başka yeni dizilere alışamıyorum, karakterleri benimseyemiyorum
Çünkü yeni dizilerin hikayelerinde de işleyişinde de hiç bir tat yok. Misal; Gönüldağı dizisi yıllar önce çok güzel başlamıştı ama artık senaryosu basit bir fıkra konusu gibi işliyor.
Seyrettiğin andan sonra hikaye olarak artık neler yaşanacağını öngörebiliyorsun çoğu dizilerde...
EİC için teşekkür ederim
Bence çok normal bu durum, yalnız değilsin 🙂 Eski dizelerde karakterler daha “ikonik” ve net yazılmıştı; Polat, Bihter, Hürrem, Ali Rıza Bey… Hepsinin hafızada kalan çok güçlü bir tarafı var. Yeni dizilerde ise tempo hızlı, karakterler daha gri ve bazen yüzeysel kalıyor, hemen ısınamıyoruz.
Bir de sen o dizileri muhtemelen daha genç yaşta, daha duygusal bağ kurabildiğin dönemlerde izledin. O yüzden nostalji faktörü çok büyük. Yeni dizilere şans vermeye devam et ama kendini zorlamadan; her dönemin “klasiği” sonradan belli oluyor zaten 😄📺
Cevap
2Cevap
Eşref rüya izle hafize anayı bile seversin hskhd
Denerim ama sanmıyorum iami bile çekici değil
Konusu ne tam olarak özeti ne
Küçük yaşta yetim kalan eşref tek çocukluğundaki yalnızlık ve travmalar onu zamanla yeraltı dünyasına sürükler ve büyüdüğünde güçlü bir suç örgütünün önemli isimlerinden biri haline gelir eşrefin hayatındaki en büyük takıntı ise çocukken uzaktan görüp âşık olduğu ve rüya adını verdiği gizemli kızdı yıllarca onu arar
Teşekkür ederim😊
Başka dizi önerin var mı
O senaryo, o akıcılık yok çünkü yeni dizilerde
Sevdiğin şeylere fazla baglisindjr
Bende öyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar