• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diziler & Filmler

Türk dizileri neden beğenilmez?

papatya__6
papatya__6 Takip Et
FenomenGuru Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor
Merhaba...

Bazıları neden türk dizilerini beğenmiyor?
Dizi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ƘƲƦƬƘıԼıƇı
    ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Bunun cevabını aslında hepimiz çok iyi biliyoruz. Ben 1991 yılında doğdum ve benim çocukluk döneminde bizimkiler dizisi vardı kaliteli bilgilendirici güzel yayınlar olurdu ve olacak o kadar vardı güldürürken düşündüren programlar vardı. Şimdiki türk dizileri kızlar zengin holding sahibi adam peşinde adamlar çatır çatır s... Fiziği güzel kadın peşinde geziyor. Başka kanalı açıyorsunuz orada da elinde silah adam öldürüyorlar. Farkında mısınız toplumun beyni iyice uyuştu haram helal düşünmeden yaşar hale geldik neden boşanma davası arttı neden kimsenin kimseye saygısı kalmadı şimdi evli erkek kadın bile aldatma noktasına geldi. Bunun en büyük sebebi televizyon dizileri gösterişli hayatlar ve haramı güzel göstermek olduğu için toplumda ahlak namus anlayışı kalmadı. Gittikçe ABD toplumuna dönmeye başladık. En basit örneği burada ki sorular da bile sevgilim ile seviştim ona oral seks yaptım dolayısıyla ahlak utanma Allah korkusu kalmadı neden televizyon dizileri yüzünden şiddet artıyor neden silahlı çatışma sahneleri yüzünden hiç normal bir şey yok ki, akşamın sekizinden gecenin on ikisine kadar saçma sapan dizilere dört saat veriyor bu dört saatte kaç sayfa kitap okunur ve kaç din bilgisi öğrenilir ya da kaç rekat namaz kılınır ama şimdi bunu okuyanlar bana kesin haydi Arabistan'a diyecek, işte böyle bir toplum haline getirmiş durumda diziler insanları bozdu.

Ben 1991 doğumluyum açıkçası bizim zamanda herşey çok güzeldi Bizimkiler dizisi vardı Kaygısızlar dizisi ve Olacak o Kadar vardı, izlerken düşündürürdü kaliteli bilgilendirici yayınlar vardı.
    Dizilerde ki siyasi algılar yoktu öpüşme sahnesi gördüğümüz de halılara bakardık ama şimdi açık herşey iyice batı özentisi olduğu için sevmiyorum.

Batının teknolojik gelişmelerini değil ahlaksızlık yönünü aldığımız için sevmiyorum bugün tarihi dizlerde bile tarih dışına çıkıyorlar.

Yazık gerçekten gittikçe daha fazla kötüye giden nesil geliyor bugün 14 yaşındaki çocuklar uyuşturucu madde içiyorlar işte özenti içinde oldukları için bu diziler bozduğu için sevmiyorum ne aile ne ahlak ne inanç bıraktılar.

Allahü Teâlâ sonumuzu hayır eylesin.

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SkrErd37
    SkrErd37 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Şimdi türk dizileri veya filmleri dendiğinde akla hemen muhtemel konular gelebiliyor. Bunlar klişelenmiş ama her seferinde bunları izleyen dar kafalı bir kitle olduğu için bizim yerli ve vizyonsuz yapımcılarımız yayınlamaya devam ediyor, en kolay yolu tercih ediyor çünkü "nasıl olsa izliyorlar" kafasında olmalarını sağlayan hem bahsettiğim izleyici kitlesi hemde şu an ki yerli dizi ve film sektörünün çöplüğe dönmesine neden olan bir yönetime ve bakış açısına sahip olmalarıdır. Türk sinema ve dizi sektörünün zirvesi mesela komedi de kemal sunal ise dipi recep ivedik'tir.

• Komedi anlayışı yeşilçam da herkese hitap eden bir mizahı varken günümüzde küfür ve os*ruktan ibaret oldu.
    • Yeşilçam'daki aşklar anlatılmaz izlenir derim fakat şu an ne anlatırım ne izlenir derim, zengin fakir ilişkisi, geçici bir süre sahte ilişki taklidi ile anlaşan ama sonu evlilik bitenler.
    • Bir de karakterler de hep aynı hiç değişmiyor, kaslı sektör sahibi zengin adamın evladı, sakar ve iphone kullanan fakir kızlar, komedi de kötü adam hep bir mafya belası veya zenginler olur.
    • Dram ise bolca var ama nasıl var? komedi oyuncularımızı bile ağlattırıyorlar.
    • Zaten çok fazla iyi oyuncumuz yok olanları da maymun ediyorlar mesela haluk bilginer kariyerini nicolas cage gibi sürdürüyor, her yapıma da evet denmez ki nereden nereye avrupa da ödül alan isim 9 kere leyla adında belki de kariyerinin en berbat işini çıkarmış oldu demet akbağ'a da yazık oldu şimdi o da dizi çukuruna düşmüş.

2
    0 Yorumla
  • 44asi44
    44asi44 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 591 cevap paylaştı.

Bu bir tercih meselesi yetiştiği aile ortamı, eğitim aldığı yer ve çevresi de bu tercihi yaparken önemli bir etken seven izler sevmeyen kendi bilir çok fazla bu konulara takılmamak lazım

1
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 46
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı.

genelde aynı hikayeler oluyor çünkü. aşk zengin fakir aşkı ya da mafya ile aşiret dizisi. başka bişey yok malesef

3
    2 Yorumla
    • fangoria u
      fangoria
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
    • papatya__6
      papatya__6
      +1 yıl

Rica ederim 🌸

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

71

Cevap

58

Cevap

• samaramorgan1
    samaramorgan1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 54%
    +1 yıl

Özellikle yaz dizileri ve aşk dizileri konusunda sürekli aynı şeyler zengin fakir holding ilişkisi sakar kız, gururlu aşıklar, önce nefret sonra aşk sonra da araya girmeler ve dizi isimleri bile benziyor yani bla bla bla...
    Arka sokaklar mesela artık yeter yeter yeter bıktırdı bence çünkü hep aynı şeyler dönüp dolaşıyor. Sonra bu mafya dizileri hepsi birbirinden beter hepsi bir noktada aynı.
    Hastane temalı dizileride sevmiyorum. Çünkü hastanede sadece 3-4 Dr 2 hemşire bütün hastalara onlar koşuyor. Drlarin branşı yok resmen ve hepsi hep aynı hastane içi aşk kavga vs. Mucize doktor farklı mı olacak dedim ama maalesef o da değişti iyice. Bir sağlıkçı olarak söylüyorum bu ülkede gelmiş geçmiş en iyi hastane dizisi Doktorlar dizisidir.
    Karadeniz, Kapadokya gibi bölgesel aşiret dizileri o kadar saçma ki sürekli töre sürekli bir silah sürekli kadın aşağılanmaları daha da önemlisi oradaki halkın sürekli bu haldeymis gibi yansıtılması.
    İnsanlar artık hep aynı şeylerden bıktı. İsimler farklı oyuncular farklı ama konular hep aynı noktaya değiniyor. Bu yüzden de çoğu kişi artık yabancı dizileri izlemeyi tercih ediyor.
    Akrep ve menajerimi ara dizilerini izliyorum arada. Diğerlerinden biraz farklı geliyor bana.
    Son olarak şunu söylemeliyim ki benim için gelmiş geçmiş en iyi diziler yaprak dökümü, aşkı memnu ve doktorlardir. Özellikle yaprak dökümünü dikkatli izlerseniz bu diziden günümüzde dahi çıkarabilecegimiz derslerimiz var.

2
    0 Yorumla
  • yusufurkantekinimben
    yusufurkantekinimben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 67%
    +1 yıl

Eveet tüm nefretimi buraya kusucam evet. Türk yönetmenlerin kısır döngüye girip gözü paradan başka bir şey görmeyen hale geldikten sonra ne düzgün dizi izledik ne de özgün bir şey gördük. Her şey aşktan ibaretmiş gibi bir durum var. Aşklar, ihanetler vesaire vesaire. Koskoca Türkiye'de reklamlara kullanılan animasyonların düzeyini filmlere ve dizilere kullansalar şimdiye bir bilim kurgu serisini geçin ödüllü filmlerimiz bile olacaktı. Ama google beyefendiye Türk bilim kurgu filmleri diye arattığınızda Turist Ömer gibi eski yapımlar çıkıyor maalesef. Bir de mantık hataları yok mu çıldıracağım. Herhangi bir Türk dizisini açın önüme koyun. 10 dakikada mantık hatası bulmazsam bana da Yusuf demeyin. Hele şu Akıncı'ya ne demeli? Kaptan Amerika-Batman bozması uyduruk bir şey. Biraz da Arka Sokaklar illetinden bahsedicem. Artık senaryo bile yazmayacak duruma gelen seri şu an eski bi bölümden senaryo alsa kullansa hiçkimsenin ruhu duymaz. Bir bölümde Rıza Baba'yı kaçırmışlardı. Ya adam mal gibi duruyor. Bağladıkları halat çok zayıf ve düzgün bağlamamışlar bile. Öylece etrafa bakıyor mal. Hadi o eski seri derseniz bugünden de örnek vereyim. Ramo dizisinde son bölümde evlenme arefesinde gelin ölüyor. Bu bir Türk dizisi klasiğidir. Bir Arka Sokaklar klasiğidir. Birisiyle birisi evlenmek üzeredir ve tam o gün içlerinden birisi saldırıya uğrar ve ölür. Ya duygusala bağlayacağız diye içimizi kuruttular be. Ramo'yu izlemiyorum normalde ama o bölümde gerçekten canım sıkıldı sinirlendim ya. İnsanın en mutlu gününde ölmesi kadar kötü bir şey var mı? Tamam rol falan ama gerçek hayatta da böyle şeyler var. Her neyse. Türk dizisi izlemek saçmalıktır. Bu yüzden yabancı dizileri hatta çizgi filmleri önerebilirim. Bakın "çizgi film" diyorum. Çizgi filmler bile Türk dizilerinden daha iyidir. Türk dizilerine olan öfkem bu kadar. İyi geceler.

2
    0 Yorumla
  • Suskunbiradam
    Suskunbiradam Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Her dizi için beğenmiyorum diyemem bazı diziler var ki bana anlamlı kaliteli gelen. Aşk konulu dizileri fazla beğendiğimi söyleyemem açıkçası çünkü konusu çoğu dizide aynı şekilde ilerliyor konu çok abartılıyor, aşk konusu işlenecekse biraz daha özenilmeli diye düşünüyorum. Eski ve yeni dizilerden takip ettiğim sevdiğim birkaç dizi var, konusu sırf aşk üzerine kurulmayan dizilerin çoğunun başarılı olduğunu düşünüyorum. Şimdi daha da uzatmak istemiyorum beğendiğim en iyi dizilerden birini yazacak olursam ilk Ezel dizisini yazardım.

1
    0 Yorumla
  • Blackjack666
    Blackjack666 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 52%
    +1 yıl

Bilimsel açıdan izlersen insan doğasında asıl içinde sakladıklarını gösteriyor, ihanet delilik ve daha bir çoğu bir memleketi en güzel medyası ile kontrol edersin günümüzde haberleri ölümleri görüyoruz Müge Anlı ya çıkanlar izlediğiniz dizilerden filmlerden farkı var mı? Medyanın gücü budur işte. Bu yüzden toplum düzenini aşırı bozmakta faydası olduğunu gördüğüm Türk dizilerini seyretmek yerine belgesel izliyorum.
    Medya,
    İnsana anormal ve olmaması gereken şeyleri olası ve gayet doğal gösterebilir. Bu yüzden iyi yönde geliştirici şeyler izletilmeli ve izlenmelidir.

3
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Ben eski türk dizilerini beğeniyorum. Hatta bugün eski türk dizileri ile alakalı bir soru sordum ama yorum sayısı yine çok az.. Bence eskiden türk dizileri daha kaliteliydi. Hani izlerken sadece vakit geçirmez, onlardan hayata dair tüyolar alır; birşeyler öğrenirdik. Şimdiki diziler genelde popüler kültür öğesi diziler. Bence kalıcılık da yok. Bundan 20 sene önceki Türk dizileri yeri geliyor hala hatırlanıyor ama şimdiki dizilerin çoğu bir sezonu bitirmeden yayından kalkıyor..

2
    0 Yorumla
  • Yapboz79
    Yapboz79 Takip Et
    Yoda Yaş: 47
    +1 yıl

türk televizyonlarında $u an 70 civarında dizi gösterilmektedir.. bunları ye$ilçam’ın o gösteri$li yıllarında çevrilen filmlerine benzetmemek elde değil.. elde avuçta o filmlerden ne var diye sorduğumuzda bu dizilerin de ne kadar gerekli olduğu sorusunun cevabını verebiliriz.. tıpkı eski türk filmlerini izlerken ho$ bir tebessüm ettiğimiz gibi bu dizilerde bir gün aynısı olacaktır.. o kadar bile olamayacaktır orası da ayrı.. gittikçe dizi çöplüğüne giden bir yoldayız.. çok öteye gitmeye gerek yok.. digital tv yayını yapan dizi tv’deki dizilere baktığımızda bunların bir çoğunun bir süre sonraki akıbetini görmemek elde değil.. istisnalar müstesnadır..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Cunku türk dizilerinde romantik komedi adi altında şaşalı hayata yaşadığımız ülkenin gelenek ve görenekleri ne ters olan yaşam tarzına özendirme var hepsi kalitesiz mesela orda güzellik kavramı ön planda asla şişman çirkin biri başrol oynayamaz hepsi tek kalıp güzel ve yakışıklı olmak zorunda sonra ergenler böyle şeylere özeniyor ya da neden onlar kadar güzel veya yakışıklı değilim diye öz guveb eksikliği yaşıyor öte yandan şiddet içeren silahların sanki bakkaldan dağıtıldığı izlenimi yaratan mafyali vurdulu kürdili diziler şiddete ozendiritor ve herkes başımıza mafyacik kesiliyor sonuç itibariyle kalitesiz ve saçma sapan yapımlar ortaya çıkıyor ki hiç izlenesi olmuyor 🙄

2
    0 Yorumla
  • BALAMİR44
    BALAMİR44 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Fitne fesatlık ahlak yapısı bozucu unsurlar hayatı rahat göstermek kötü şeyleri meşrulaştırmak hepsi var ayrıca o kadar boş vaktim yok
    Genel olarak dünya genelinde izlediğim bir dizi yok genel olarak hepsi aynı konular
    O yüzden kitapları tercih ediyorum ben şahsen

2
    0 Yorumla
  • bilge432
    bilge432 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Zengin erkek fakir kiz..
    Tesadüfen karsilasirlar genelde takside felan ondan sonra kiz bunu is yerinde calismaya baslar ama haber olmaz ilk baslarda görmez sonra şok senin isin var burda felan kavaga ederler sonra birbirlerine laf soktukları yerde aşık olurlar hep bi engel çıkar kız mutlaka ise girmek için bir yalan söylemiştir sonra oğlan onu öğrenir ayrılırlar sonra barışırlar aileler araya gider sonra ailelerde barışır en son eski sevgililer felan girer yine ayrılırlar sonra leylayla mecnun gibi ayiramayacaklarini anlarlar aradan çekilirler dizi 2 3 sene sonrasına atlar 2 çocukları olur 3. Yolda (hamile) mutlu son...

1
    0 Yorumla
  • itirafavcisi
    itirafavcisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Çünkü hemen hemen hiç biri Türk halkının yaşadığı çizgide değil. İşlenen konular sabit
    Zengin hayatlar çarpık ilişkiler pembe ruyalar saçma romantiklikler
    Hic bir dizide Alın teri ile çalışan bir çiftçinin hayatına bakış yok
    ya da bakkalin geçim derdine
    ya da mühendisin verdiği emeğe
    Hemen herşey oldu bitti ohhh

1
    0 Yorumla
  • Brendel
    Brendel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Çok uzun. Iki dakkalık şeyi 2 saatte anlatmaya calisip canım yerine koymaya mi çalışıyorlar anlamadım. Boş beleş konular. Zayıf oyunculuk. Cok fazla dizi izlemiyorum. En son avrupa yakasında bıraktım .
    Aynı konuları değiştirip değiştirip çekiyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Bgmmms3
    Bgmmms3 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Aynı senaryolar, klasik karakterler, birbirinin tekrarı diziler, şiddetin her türlüsünün meşrulaştırıldığı, kadının ikinci sınıf insan muamelesi görüldüğü dizilerin genelde olmasından kaynaklı beğenilmiyor. Oysaki farklı ve bilinçli diziler olsa eminim takdir edilecektir

1
    0 Yorumla
  • Minikkbiri
    Minikkbiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Saçma da ondan beğendiğim diziler vr ama mesela sen çal kapımı bütün klişeleri koymuşlar kaçirilma hafıza kaybetme eski sevgili aldatılma falan filan her bku bütün diziye siğdirmişlr güya eda mi ne fkr çiçekçi kızı kiyafetler falan uçuyor ama kısacası klişe+gerçekçiliği yansitamama

1
    0 Yorumla
  • Secretto
    Secretto Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 79%
    +1 yıl

Senaristler benzer şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor. Dizilerde küçük kızların evlendirilmesi, şiddet gösteren kocalar, aldatmalar vs vs var. İnsanlar nasıl türk dizilerini izleyebiliyor -nadir güzel diziler oluyor onlara sözüm yok- asıl ben bunu merak ediyorum.

1
    0 Yorumla
  • UykucuTosbahaa
    UykucuTosbahaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl

Aslında Eski Türk TV dizileri (2003-2014) daha kaliteliydi Rtük tarafından baskı yapılmıyordu. Günümüz Tv dizileri ise Rtük’den ceza yememek için çoğu sahneyi kesiyor bu da dizilerin senaryosunu kalitesini düşürüyor.

5
    0 Yorumla
  • minikkakalamar
    minikkakalamar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 65%
    +1 yıl

Çünkü kaliteli kurgu yok. Ve oyuncuda aranan tek şey fizik güzellik değildir. Özellikle film sektörü ile ünlü Hollywood a bakınca insanlar işlerini iyi yapamayınca unutulup giderken bizde eskiden iyiydi diye reklam yüzü oluyor 🤷🏻‍♀️

3
    0 Yorumla
  • TutkununKırmızıDonu
    TutkununKırmızıDonu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Harbi çok kalitesizler. Artık yakışıklı erkeklerle güzel kızların cıvık aşklarından, lüzumsuz münakaşalarından, kavuşamaz hallerinden, başlarının dertten kurtulmayışından, sonraları gerçek babaları, gerçek anneleri, gerçek çocukları olmadığını anlamalarından, başlarda esameleri okunmazken sonradan ortaya çıkan aile fertlerinden, akrabalardan, eski sevgililerden bıktık.

4
    0 Yorumla
  • Uaena_
    Uaena_ Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Uzatıcağız diye saçmalıyorlar ve her şey çok klişe. Birbirinin aynısı hepsi, tamamen vakit kaybı. Avrupa yakası, yalan dünya (aklıma gelenler) gibi dizileri bu söylediklerime dahil etmiyorum tabii. Yeni nesil saçma sapan dizileri kast ediyorum.

1
    0 Yorumla
  • BilinmeyenKiz5454
    BilinmeyenKiz5454 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çünki hep aynı hikayeler erkek kıza aşıktır kız bunu bir türlü anlayamaz doktor dizinsdede öğretmen dizisindede asker dizilerinde de hep aşk izlemiyorum çünki artıkın tahmin ediyorum neler olacağını gerçek dünyadan hiç bir ilgileri yok ki

1
    0 Yorumla
  • HayalsizDasporav
    HayalsizDasporav Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Türk dizileri

Günümüz aşk kavramını selam sana hediye aldım aa pahalı yakışıklı çirkinlere göre aşk yok :)
    saçmalık gerçekten

1
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 875 cevap paylaştı.

senaryo hep aynı çünkü..
    aşk meşk zengin ve ukala oğlan, fakir ve sakar kız.. sonra aşık oluyirlar falan😃
    izlerken neler olup biteceğini tahmin edebiliyorum.

2
    0 Yorumla
  • birgaribaninsan
    birgaribaninsan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 83%
    +1 yıl

Ben beğenmeyenlerdenim. Çünkü sürekli bir aşk konusu başka bir konu yok sanki. Hadi aşk konusu işledin doğru düzgün anlatılmıyor ki. Çok klasik ve entrika dolu. Bir süre sonra insanı sıkıyor.

2
    0 Yorumla
  • Cailleach
    Cailleach Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü çoğunluğu ucuz birbirinin aynı saçma sapan aşk meşk içerikli! Orijinal işler çok nadir çıkıyor. yoksa kabadayılar mafyalar o mafyalra aşık kadınlar 😅😅😅 yani seyreden hakkaten ne biliyim..

2
    0 Yorumla
  • cardea
    cardea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben bazılarını seviyorum ya, bu biraz zevkler ve renkler tartışılmaza giriyor sanırım. Birde içinde 'Türk' ibaresi olunca sebepsizce dosta korku, düşmana güven salınıyor..:)

1
    0 Yorumla
  • MrDavid
    MrDavid Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Burada yabancı olarak , görüşümü yazmak istiyorum.
    Çoğu sahneler abartalı bir şekilde ilerler , gerçekle hiç bir alakası olmayan davranışlar , mesela anlamadığım bir şey var, oyuncular neden birbirine 1dk dan fazla bakışırlarki? Böyle göz göze?
    Çatışma sahneler de sahte olduğunu gerçektençok belli , adam 100 tane

1
    1 Yorumla
    • MrDavid
      MrDavid
      +1 yıl

Burada devamı:)
      Adam 100 tane kurşun vuruyor yine de hiç birine isabet edemiyor !!
      Sanki 60 70 lerde film yapan yöneticiler,

Yorumla
  • ceylinÇkObİLiYo
    ceylinÇkObİLiYo Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Saçamalıyorlar... ayrıca hepsi aynı gibi kdmscksdmcskdc

4
    0 Yorumla
  • gokmenseyhann01
    gokmenseyhann01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 89%
    +1 yıl

En son ezel izlenir bir diziydi sonra ki diziler de pek sarmadı

4
    0 Yorumla
  • adropoflife
    adropoflife Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Halktan kopuk lağım çukuru oldukları için olmasın yeğenim?

4
    0 Yorumla
  • SweetAndInnocent
    SweetAndInnocent Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Çoğunu beğenmiyorum hep aynı senaryolar. Yapmacık şeyler zenginliğe özendirme, aldatmayı vb. Normal göstermek...

2
    0 Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Türk dizileri aşkla olanlar iğrenç sahneler HEP aldatma karmaşık çarpık ilişkiler
    Kuruluş osman büyük selçuklu akıncı başka ama😍😍

2
    0 Yorumla
  • bybetull
    bybetull Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Çok fazla uzatılıyor. Bir ara zamana baktım on dakika boyunca esas kızla, oğlanın bakılmasını izledim hız yok hareket yok sıkılıyorum onlarda.

2
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Senaryo kötü. Oyunculuk yapmacık. İhanet, aldatma, aşk konusunun dışına çıkılmıyor.

3
    0 Yorumla
  • geceminmavisi
    geceminmavisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bir tek ramo izliyorum. Aşk meşk fakir zengin sı kı cı.

3
    0 Yorumla
  • Toyppie_
    Toyppie_ Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Çünkü Türk dizilerinin geneli hep aynı, aynı tas aynı hamam. Bence söylenecek başka söze gerek yok.

3
    0 Yorumla
  • asliii16
    asliii16 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Selammm...👻

Gebelde aşk sahnelerine her seferinde öpüşme ile başlayıp geceden sabaha yatakta bittiği için olabilir.😝
    Birazcık farklı sahneler olsun rica edicem 😄

1
    0 Yorumla
  • choosierrwomen
    choosierrwomen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Hepsinde mantık aynı hep saçma sapan bir kovalamaca var. Hep bi yanlış anlaşılma. Konularda hep aynı..

1
    0 Yorumla
  • SomurtkanŞirin_KSde
    SomurtkanŞirin_KSde Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Çünkü hep aynı döngü, aynı saçmalık, yeniler eskilerin güncel versiyonu.

Uhhh ben bunları söylemekten de nefret ediyorum.

1
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

O bazıları arasında ben de varım. Kişi kendinde ne eksikse onu izler. Aşk eksikse aşk dizileri izler. Hayatında aksiyon yoksa aksiyon dizileri izler. Yani eksik ne ise o önemli.

1
    0 Yorumla
  • Hakankeka
    Hakankeka Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 89%
    +1 yıl

Dizi sevmiyorum aynı kısır döngüde dönüp duruyorlar 2 saatlik dizi ama hikaye 15 dakikalık betimleyerek anlatan kitaplar gibi gereksiz detaylarla dolu

1
    0 Yorumla
  • Tuba66
    Tuba66 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Eski diziler daha güzeldi şimdikiler ise hep aynı senaryo sürekli bir aldatma aşiret dizileri saçma sapan yani

1
    0 Yorumla
  • AnAlien1
    AnAlien1 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı.

Hikayeler hep aynı ve olaylar çok yavaş ilerliyor sürekli her şey romantize ve dramatize ediliyor. Bu da insanı haliyle bunaltıyor

1
    0 Yorumla
  • şakayıksever
    şakayıksever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Özgün senaryolar pek yok. Olanlarda bana hitap etmiyor. Yıllar önce izlediğim dizileri tekrar izliyormuşum gibi hissediyorum onları izleyince.

1
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Kadına şiddet, zengin fakir ilişkisi, töre sıkıldık artık bunlardan

2
    0 Yorumla
  • sabrinaandsalem
    sabrinaandsalem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Beğenilebilir ama önce beyin denen organdan kurtulmak lazım.

2
    0 Yorumla
  • Karamelaaaa
    Karamelaaaa Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Hayatta başka şeyler yokmuş gibi sadece iki tane insanın yapış yapış aşkları var çünkü.

2
    0 Yorumla
  • AnkaralıBirKız2
    AnkaralıBirKız2 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Konular genellikle aynı zengin çocuk fakir kız klişesi veya tam tersi.

2
    0 Yorumla
  • Sagofa
    Sagofa Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 62%
    +1 yıl

hepsi olmuss birbirinin ayni... neredeyse.. hani ilk bolumler heyecan yaratsa da sonrasi hep fosss

2
    0 Yorumla
  • karakedücüük
    karakedücüük Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü genel olarak başları çok başarılı iken, sonradan saçmalamaya başlıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • ArımBalımPeteğiim
    ArımBalımPeteğiim Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 85%
    +1 yıl

Genel olarak Türk dizilerinde hep aynı senaryolar var

2
    0 Yorumla
  • AlyaAylaaa
    AlyaAylaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl

Şahsi gorusum; ayni senaryo, ayni abartilar, ayni oyuncular

2
    0 Yorumla
  • lRomeonunkırıkkalbil
    lRomeonunkırıkkalbil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Çok uzun , izlerken sıkılıyorum genelde hep aynı konular

2
    0 Yorumla
  • GÜZgü
    GÜZgü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

çoğu tekrar çünkü fragmandan anlayabiliyorum ne olucağını

2
    0 Yorumla
  • jimmycelvin
    jimmycelvin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Cok iyi olduklarını düşünmüyorum ve hep kendini tekrarlıyor

2
    0 Yorumla
  • princessa_963
    princessa_963 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Çünkü saçma, gerçekçi değil ve klişe büyük bir çoğunluğu.

2
    0 Yorumla
  • istemi_yabgu
    istemi_yabgu Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

diziler çok saçma. herşeyde iki ana karakter birbirine aşık oluyor.

1
    0 Yorumla
  • okeyn
    okeyn Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

tahmin edilebilir şeyleri izlemek acayip sıkıyor hiçbir kuvvet izlettiremez öyle dizileri

1
    0 Yorumla
  • Cevdbdj
    Cevdbdj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 62%
    +1 yıl

Aşk sahneleri abartılı olduğu için aslında gerçekleri yansıtmak gerek filmlere

1
    0 Yorumla
  • TheLaady
    TheLaady Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Sonu başından belli olan, fazla dramatize edilen olaylar vs vs yüzden..

1
    0 Yorumla
  • _eeMRee_
    _eeMRee_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Bir anlamları olmadığı için, ve genelse hepsi bir birini taklit ediyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Batı hayranlığı özentiligi had safhada da ondan TV'den dizi izlemeye bile burun kıvırıyorlar napacaklar modern insanımız internette para verip nefllixten izleyecek

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Türk dizileri neden beğenilmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk dizileri neden halktan koptu? 7 cevap verildi
Türk dizileri neden halktan kopuk? 6 cevap verildi
Türk dizileri sizce artık neden tutmuyor? 22 cevap verildi
Yabancı dizilerin gördüğü ilgiyi neden Türk dizileri görmüyor? 23 cevap verildi
Türk dizileri berbat olmasına rağmen neden bu kadar fazla izleniyor? 6 cevap verildi
Türk dizileri neden hep klişe? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨