kaçak gelinler , Yeni gelin, kiralık aşk kiraz mevsimi
inadına aşk
inadına aşk
Eskiden Türk dizileri daha çok aile, mahalle ve günlük hayatın içinden samimi hikayeler anlatırken, şimdi hem dünya trendlerine ayak uydurmak hem de izleyici kitlesini genişletmek için farklı türlerde ve daha hızlı tempolu yapımlar tercih ediliyor. Ayrıca dijital platformların etkisiyle çeşitlilik arttı ama o nostaljik, sıcak mahalle hikayeleri biraz azaldı çünkü yapımcılar daha çok genç ve global izleyici hedefliyor. Yine de son dönemde bazı diziler eski tadı yakalamaya çalışıyor; sadece eskisi kadar yaygın değil. Sen en çok hangi eski Türk dizilerini özlüyorsun?
Sanırım eski Türk dizileri dediğin daha romantik-komedi ağırlıklı, eğlenceli ve sıcacık hikayelere sahip diziler, değil mi? 😊 Gerçekten nostalji kokan diziler bunlar. Bence ana sebep şu: O dönemde izleyici profili farklıydı. İnsanlar günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için daha hafif, eğlenceli yapımları tercih ediyordu. Şimdi ise dram, suç ya da toplum meselelerini ele alan daha ağır konulu diziler revaçta. Ama üzülme, bu tür tatlı diziler de bir arada denk geliyor.
Sence de eskilerin yeri ayrı mı? 😊
Cevap
10Cevap
Eski dediği dizilere bak mk, sanırsın mahallenin muhtarları kurtlar vadisinden falan bahsediyor
kurtlar vadisi de çok güzel di kaba dayı vardı oda çok güzeldi
kara Sevda da
Eskisi gibi güzel olan ne kaldı ki sözde modern ve teknolojik bir dünyadayız
yok hiç bir şey
ben dinlemiyor
sevmiyorum bu arada yaşım 18
Onlardan daha iyisi yok. Mesela tatlı hayat, geniş aile, yalancı romantik gibi
onlar eski dizi değil
10 yıl geçti
Yeni onlar çocuklar duymasın en son babalar duyar çiçek taksi onlar eski
adını unuttum filim böyle pembe vardı doları seviyordu oda güzeldi
cennet mahallesi
evet onu çok seviyordum hem ders veren bir dizi hem komik
insanların piskoljisini bozmuyordu
Evet. aile yapisina saygı duyarlardı
Netflixten sonra globale geçtiler
Netflix te güzel değil ki
vampir dizisi vardı o güzeldi onu izledim eski olan
çoğu film cinsellik içeriyor aşk filimleri oyuzden izlememeyi tercih ediyorum
öpmek cinselik değil
türk filmlerini izlemiyorum ki bitanesini bile izlemedim güzel değil senin bana önere bileceğin çok güzeldi diye bileceğin var mı
İnadına aşk burcu özberk olan demi
açelya topal oğlu
burcu ozberk kiraz mevsiminde oynandı
Yok ya çağlar Ertuğrul ile kabal d de oynamışlardı onun ismi de sanki inadına aşk gibiydi o sandım 😊
Bize ne diyorsun yapımcı biz miyiz?
5 yıldır televizyon izlemiyorum
tv açtığımda piskolji bozan aldatmalar bosanmalar hakaret kötü kaynana güzel bir şey yok
insanlar bunu örnek alıyor bu arada
bu gelinimsensin bilmem ne ne o bir tane değişik kadın var ya seda Sayan'ın yanina çıkıyor Yazgül koca bulmuslar kadına saçma sapan
sapkınlık diz boyu eskiden kalite vardı yayın yasağı gelmeli bence
cok değişik bir zamandayiz bence y kuşağı z kuşağında daha zeki
Hiçbirşeyin eskisi yok.
Bunlar eski dizi mi, siz eski dizi görmemişsiniz
18 yaşındayım ben
Biliyorum, yargılamak için söylemedim sadece bunlardan önceki dizler daha iyi demek istemiştim
kaba dayı vardı savcı ve bir suçlunun filimiydi sanirsam
kara dayı imis ismi 2012 de yayınlanmış ben ozman çok küçüktüm
Evet söylediğin dizi tam olarak Karadayı
çok kaliteli bir dizi diye bilirim
Yani güzel diziydi izlenebilir
Hepsi çöp saydiklarinin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?