🎬Film şirketleri senaryoma mail yoluyla yolladığım yani, geri dönüş yaparlar mı?

🇹🇷ARITÜRK BİZİM KAHRAMANIMIZ🫶🏻
🎬Film şirketleri senaryoma mail yoluyla yolladığım yani, geri dönüş yaparlar mı?

🇺🇲 ABD'ye bakınca çok gelişmişler nedeni nedir?💰🥲

📽🎬Filmleri anlamında bugünlük sadece filmlerinden bahsetmek istiyorum teknolojik anlamda teknikleri çok gelişmiş ama Türkiye teknoloji pek gelişmedi gibi. Parasal anlamda sektöre fazla vermiyorlar galiba oyuncular kalitesiz hep aynı oyuncular.💰🎭

🇺🇲💰Marvel ve DC tarzında filmler ABD çok kaliteli keşke Türkiye’de fantastik filmler kaliteli olsa ya da mesela dizi komedi tarzında yapıyorlar en son Netflix'te Hakan Muhafız vardı güzeldi ama efektler açısından görsel şölen azdı ben senaryosunu beğenmedim açıkçası subjektif bir yorum ama.🎭💰

Neyse 🇹🇷ülkemizi geliştirmek açısından ben de kitap yazıyorum bu alanda. Görsel şölenle birleşirse kaliteli bir yapım çıkar ortaya.📽🎬

Merak edenler olabilir diye kitabımın arka kapak yazısı.👋🏻🌟

🐝ARITÜRK🇹🇷 Arka kapak yazısı

"Bir şaka, bir iğne ve sonsuza dek değişen bir kader..."

Mavi Köy’ün uçsuz bucaksız bozkırlarında çobanlık yapan Tarık, arkadaşlarının küçük bir oyunuyla kapandığı o fabrikadan artık sadece "Tarık" olarak çıkmayacaktır. Mutasyona uğramış bir kraliçe arının aşkı ve zehriyle harmanlanan genleri, ona imkânsız güçlerin kapısını aralar.

Bir yanda çocukluk aşkı Türkan, diğer yanda ona hayatı dar etmeye yeminli zengin rakibi Ahmet ve arıları birer silaha dönüştürmek isteyen hırslı bilim insanı Faruk...

Tarık, sırtında açılan kanatlar ve avuçlarından fışkıran o gizemli güçle hem köyünü hem de sevdasını koruyabilecek mi?

Gökyüzünün yeni kralı doğuyor. Adaletin tadı hiç bu kadar tatlı olmamıştı.

"O, ARITÜRK!"

Eleştirenler olacaktır ama bir yerden başlamak lazım diye düşündüm bu arada ülkemi seviyorum.🇹🇷🫶🏻

Bu arada mail yoluyla Bozdağ Film ve Kötü Çocuk kitabımı film yapan yapım şirketine mail attım ama dönüş yapmadılar.

Senaryo olarak yani attım.

Ekte Sunduğum Dosyalar:

1. Sinopsis: Hikâyenin başlangıcından finaline (şehadet anına) kadar olan özeti.

2. Karakter Analizleri: Tarık, Türkan, Asım Yıldız ve antagonist Faruk gibi kilit karakterlerin detaylı dökümü.

3. ARITÜRK 1. Bölüm Senaryosu: Amerikan (Sektör Standardı) formatında yazılmış pilot bölüm.