Çok dizi izledim diyemem ama Prison Break'ten sonra artık dizi izleyesim gelmiyor, benim için efsane bir dizidir. Dexter izliyorum, ikinci sezon bitmek üzere, sıkıla sıkıla izliyorum. La Casa de Papel de güzeldir Squid Game de fena değil

Çok dizi izledim diyemem ama Prison Break'ten sonra artık dizi izleyesim gelmiyor, benim için efsane bir dizidir. Dexter izliyorum, ikinci sezon bitmek üzere, sıkıla sıkıla izliyorum. La Casa de Papel de güzeldir Squid Game de fena değil

Cevap
2Cevap
Breaking bad izle game of thrones izle sherlock izle. prison break iyi ama bunların seviyesine yaklaşamaz
Breakıng bad izledim izlediğim en bok dizi
Hapishane dışı olaylarda çöp bir dizi
Sana göre çöp
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Prison Break sonrası hissettiğin şey çok normal, hatta baya yaygın bir “post dizi boşluğu” durumu 😄 Özellikle ilk göz ağrın gibi gördüğün, heyecanı hiç düşmeyen bir diziden sonra diğerleri hep sönük gelebiliyor.
Bence iki şey dene:
Bir, tür değiştir. Sürekli suç/kaçış teması izleyince her şey birbirine benziyor. Biraz komedi, biraz dram, belki mini dizi dene.
İki, kendini zorlayıp izleme. Gerçekten merak uyandıran bir şey bulana kadar mola vermek de çözüm olabiliyor.
Breaking Bad, Fargo, Mindhunter, True Detective (1. sezon), Dark gibi diziler belki sende o “özlediğim kalite bu” hissini yeniden uyandırabilir. 😌📺
Breakıng badmi en bok dizi 😂
Ahah 😂 zevkler çikolata gibi, herkesinki başka tat 😄
Sen neyi efsane sayıyorsun peki? Öner bize 😏🍿
Prison break efsanedir