Beni çok seviyor bensiz yapamıyordu, elde edene kadar çok uğraştı, çıktıktan sonra 1 ay geçmeden değişti, Çok ilgi beklediğim için dayanamadı ve beni terk etti. Sözde çok seviyor bensiz duramıyordu.. Neden böyle oldu?
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evlilik öncesi istediğini verdiysen eğer, bu yüzden bu değişim olabilir.
yok, fazla ilgi bekledim onu boğdum
Her şeyin fazlası zarar. Önemsemeyen insanlar daha çok sevilir her zaman çünkü kaçan kovalanır
ben kaçıyordum, şimdi o kaçıyor
boş ver evlilik öncesi sevgili işleri haram zaten. Seven adam sevgili olmaz sözlü olur
tanışmadan sözlenicekmiyiz..
Ailelerin haberi varken tanışmak daha mantıklı. Bir erkek ailenin haberi olmadan tanışmak istiyorsa bir kız ile bir cacık olmaz o erkekten.
Ailesi biliyor zaten benim ailem bilmiyor
Önemli olan kızın ailesi zaten erkeğin ailesi bilse ne bilmese ne. Bir erkek bir kız ile ciddi düşünüyorsa ailesinden habersiz görüşmez. Her kız bir babanın evladıdır ve her erkek de bir baba adayıdır. Hiç bir erkek ve hiç bir baba kızının bir erkek ile gizli görüşmesini istemez. Seven erkek empati yapar ve kendini kızın babası yerine koyar ona göre davranır karşısındaki kişiye
kızın ailesi yoksa ne olucak?
Kıza aile olacak
😔😔 3 gün oldu yazmadı
Ona en büyük ceza ne biliyor musun? Unutmak. Ben öyle yaptım şimdi çok pişman. Ama iş işten geçti.
Seni beğenmemiş olamaz herhalde
yok beğeniyordu ama tahammülsüz olmaya başladığımı söyledi
Ne konuda tahammül süz luk bu buluşmadan önce nasıl di aranız
çok ilgi bekliyordum ondan, özleyince kavga çıkarıyordum
Ne kadar kaldı içeride artık aramıyor mu
4 yıl , aramıyor, daha doğrusu benden soğudu galiba, çok fazla üzerine düştüm
Kendi haline bırak biraz sen üzerine tuştukce o kacar
öyle yaptım ama çok özlüyorum 2 gün oldu yazmıyorum, kendisi benimle telefonda uyumak istiyordu ben istemiyordum şimdi benden kaçıyor.
Ona az zaman ver psikolojik bozuk belki yeni çıktı sonuçta
bıraktım kendi haline, Seni çok Seviyorum kadın diyip duruyordu her saniye, ben demeyince deliriyordu. Şindi ben istiyorum o kaçıyo🙂↕️🙂↕️
Yaşlar kac sizde senin daha önce başka aşk oldumu
aramızda yaş farkı var.
O kaç sen kaç
10 yaş aramız. Ben ondan büyüğüm. yaşı sorun etmiyor, ben ediyorum.
Sen neden sorun ediyor sun peki
ben hep istemedim yaş farkından dolayı ama Annesi ve Babasıylada konuşturdu ona güvenmem için, evlenmek istiyordu ben istemiyordum. Şimdi ise ben çok fazla hırs yaptım ilgilensin benimle diye oda dayanamadı seni çok seviyorum ama tahamülsüzleşti dedi bu tavırların. Bende Bitir ozaman dedim. Sen bitir dedi, Bitirdim dedim defol git. Oda gitti.
Peki sen ne istiyorsun duyguların ney
çok seviyorum onu çok bağlıyım ona çok özlüyorum ama yazmıyorum çünkü engellicem seni herşeyimi sil dedi.
Merak etme döner az zaman
sanmıyorum.. Seni Aileme tanıştırdığım için pişmanım dedi.
Neyse burasa daha açık yazmayın ceza yerim
peki
Ne kadar kaldı içerde
4 yıl
Yaşı kaç
30
Aranızda cinsel lik dahamı yüksekti
Konuyu anlamak için soruyorum
oda vardı, ama ağladığını biliyorum ben ayrılmak istediğimde
O zaman özel bir durum var al karşına konuş
kavga ettim, birde kıskandırmak istedim ilgilenmiyor benimle diye, kayış koptu.
Afferim sana adamın 4 yılı gitmiş bide büyük ihtimalle şartlı tahliye en ufak olayda içeri girecek adam üzgün üstüne iş güç nasıl olacak sabıka lekeli kolaymı bunlar? Adama destek olacagına köstek olmuşsun
Çok seviyorum ama, ilgisi azalınca bende delirdim, eskisi gibi olsun istedim. Şartlı tahliye evet, denetime gidiyor her hafta. Geçen konuştuk delirdi bağırtma beni diye, cezaevinde ben konuşmaya gelmesem deliriyordu, şimdi beni kendine bağladı, ama tahammülsüzleşen ben oldum.
Sen onun yerinde olsan neler yapardın oturup bir düşün
öyle düşünmedim, özlediğim için husursuzluk çıkardım hep ama gerçekten seviyorum
Git ve gözlerine bakarak yalvarma dan özür dile olursa olur olmaSa geçmiş olsun
yok gidemem yolumuz uzak mesafe
O zaman arayıp yap
arayamam engelledi
Hiç. Bir şekilde ulaşamazsın yani
ulaşamam şu an
Mazi derler bu hikayeye
ozaman hiç sevmemiştir.
Bilemezsin
insan sevdiğinden vazgeçer mi?
Elde edene kadar
😔😔