İnci Taneleri finali mantıklı mıydı yoksa Azem’in tekrar hapse girmesi diziyi boşa mı düşürdü?

İnci Taneleri dizisinin finalini izledim ve açıkçası pek mantıklı gelmedi. Dizi Azem’in hapisten çıkmasıyla başlamıştı, sonra yıllar sonra çocuklarını toparladı, hayatını düzeltmeye çalıştı. Ama finalde yine çocukları için suçu üstlenip tekrar hapse girdi.

Bana biraz başa dönmüş gibi geldi. Madem en sonunda yine hapse girecekti, o zaman bütün o süreç neden yaşandı gibi düşündüm. Daha farklı ve daha güçlü bir final yapılabilirdi sanki.

Siz ne düşünüyorsunuz? Final size mantıklı mı geldi yoksa siz de benim gibi biraz saçma mı buldunuz?

14 Mart , 2026 Cumartesi 16.34
İnci Taneleri finali mantıklı mıydı yoksa Azem’in tekrar hapse girmesi diziyi boşa mı düşürdü?
Güncellemeler
3 ay
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 İnci Taneleri finali mantıklı mıydı yoksa Azem’in tekrar hapse girmesi diziyi boşa mı düşürdü?