Engin‘in müneccim gibi her şeyi biliyor olması ve dahi içeriden olayları yönetiyor olması beni bi soğuttu diziden. Sonrasında gelişen her olay dizinin devam ettirilme çabasından başka bişey değil.Kaan için izliyordum ama sanırım Kaan için bile izleyemeyeceğim 👀
Yargı dizisi bu bölümde saçmalamış mı, bana mı öyle geliyor?
Hiç izlemedim diziyi. TV dizilerini uzun zamandır izlemiyorum. Çoğu kişi bu dizi için çok olumlu bahsediyordu. Milyonları ekrana kitliyor dediler. Son zamanlarda sanırım saçma olmaya başlamış ki negatif yorumlar görmeye başladım. İlk başlarda belki izlerim ters köşe yapımlarını seviyorum diyordum ama o halde hiç başlamaya gerek yok. Ben yabancı dizilerime devam edeyim. Diziyi uzatmak için senaryoda kopukluklar yapılır çünkü böyle dizilerde bir konuyu işlemek en fazla 3 hafta heyecan verir.
Bir kızın cinayeti ile başlayan dizi mübarek emniyeti adliyesi savcısı hakimi ulan senarist bir tane geçmişi temiz oyuncu yazmamış yahu Eskiden kaset vardı teyp sarardı birbirine dolanırdı düzeltmeye çalıştıkça daha çok bozulurdu aynı onun gibi her bölüm sarpa sarıyor :))))
O bişi değil Engin saykosu o kadar şeyi içeriden nasıl hallediyo shs otobüsteki Ceylin’in babasıyla Ilgaz’ın kardeşinin görüntülerini nerden nasıl buluyor shs
Ben gecen bölum sogudum bu durumdan. Erenin kizini bulmasi, ceylinin babasini sanirim engin ortadan kaldirdi onu hissetmem falan soguttu. Izlemedim bugun. Iyi gidiyor hos gidiyor derken batiracaklar diziyi yine.
Mantık dışı çok hata var idi. Rahatsız oldum ve bir sonraki bölümü hiç merak etmiyorum açıkçası. Kaan için izliyordum ama artık ona rağmen izleyemeyeceğim maalesef.
Bende hem kaan hem pinar icin izliyordum ama gecen bolumde ceylin fazla simarik dik basli tavirlar sergiledi. Ve dedigin gibi mantik disi olaylar gerceklesmeye basladi. Enginin o kadar ezik biriyken herkesin acigini biliyor olmasi inandirici gelmiyor izleyiciye.
Ilgaz savcı dürüstlükten ölüyordu sözüm ona ama onun da kirli bir geçmişi varmış baksana. Ayrıca Ceylin’in yasa dışı bir çok şeyini görmesine rağmen göz yumuyor. Dürüstlük abidesi biri için fazla çelişkili olmuş. En mantık dışı olan da Engin’in bu kadar delili nerden elde etmesi ve de nasıl ele geçirmesi. Ilgazın kardeşinin otobüs görüntülerini bile bulmuş çok saçma. Ay bi gına geldi puff 🥴
Bugun izlemedim neler oldu hic bilmiyorum merakta etmiyorum gecen hafta sogudum ben 😅 ve evet dedigin gibi Ilgazin cok durust olmasi (!) ama ceylinin her yaptigini gormezden gelmesi sacma ama bunu ask insana her seyi yaptiriyor diye yuttururlar. Bundan sonra dizi kan kaybeder gibi… 🤷🏻♀️
Bende aynı şeyi düşündüm ve yavaş yavaş bir dizinin daha sonuna geliyorum sanırım. Klasiktir ki mükemmel başlayıp sonrasında afallayan diziler listesine yavaştan giriş yapıyor gözümde. Daha çok heyecan, adrenalin yapalım diye mantık dışı davranılması fazla iğrite edici bana göre. Gerek yok yani…
Bu tür dizileri sevmiyorum. Konu aslında ikilinin aşk meşk olayına bağlanıyor, kaliteli bir konusu yok. Halkın kendisini gösteren bizimkiler, çocuklar duymasın, seksenler gibi diziler daha güzeldi.