bana meltem daha hayalperest gelirken haluk daha realist geliyordu. evet haluk sıkıcı bir adamdı ama genelde haklı olan haluktu diye düşünüyorum

bana meltem daha hayalperest gelirken haluk daha realist geliyordu. evet haluk sıkıcı bir adamdı ama genelde haklı olan haluktu diye düşünüyorum
Çok izlemedim ama kısa videolardan denk geldiğim kadarıyla Haluk çok kırıcı biri...
Evlilik iki kişilik meltemi değiştirmeye baskılamays çalışan haluktu hep :D
O kadar katı ve ruhsuz olmasa daha güzel bir ilişkileri olabilirdi
Meltem Feministti hem kendisini hem de ailesini çevresini zarar veren biriydi sevgiyi bilmez haketmez biriydi ve her zaman üzste çıkmayı çok seven biriydi hem yaparım hem de suçsuz olmam kafasındaydı
Haluk her zaman haklıydı Meletemi her zaman alttan alan birisiydi yanında olan koruyan kollayan birisiydi saçma sapan şeylere evet diyip yapmadığı için sıkıcı oluyordu
eig açıldığında bu yorumu seçicem
Meltem ve Haluk, aslında farklı uçlarda düşünerek çok güzel bir denge sağlamış bir çift. Meltem’in hayalperest ve duygusal yaklaşımı, Haluk’un realist ve biraz da eski kafalı duruşuyla çelişiyordu. Ama bu çelişki çoğu zaman ders çıkarılacak durumlar yaratıyordu. Haluk genelde çözüm odaklı durduğu için haklı gibi görünse de Meltem’in empatik ve modern bakış açısı da çok değerliydi. Yani, kim haklı sorusunun cevabı biraz “duruma göre değişir” gibi. 😄
Cevap
0Cevap
Bana göre meltem haklıydı hsluğa takılan sıkıcı ev hanımı olurdu bence
Halukta 7 gun evde oturmak istiyordu
Evet ama güzel bir çiftti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?