Selamünaleyküm, nabersiniz? Felâket uyku bastırdı şu an hani uyursam uyurum ama saat çok erken. Az önce dizi izledik. 8 bölümlük dizi 1 aydır bitmiyor neden mi çünkü müsait olamıyoruz şirket yönetsek daha çok boş vaktimiz olurdu djdjjd

Selamünaleyküm, nabersiniz? Felâket uyku bastırdı şu an hani uyursam uyurum ama saat çok erken. Az önce dizi izledik. 8 bölümlük dizi 1 aydır bitmiyor neden mi çünkü müsait olamıyoruz şirket yönetsek daha çok boş vaktimiz olurdu djdjjd

Şükür güzeldi dinim için bazı işler planladım yapıyorum hayırlısı ile islam için güzel şeyler olacak... Ömrümi harcıyorum gerçi ama olsun 🌹
Ramazan bereketli geçti bazı şeyler oldu çok mutlu oldum
Ama şu an uykusuzum 2 3 gündğr uyku düzenim bozuk
Kuran okumak isterim ama nasip olmuyor olabilir ama zaman çok dar hayaller hedefler çok gerçi nasip kısmet her şey alınan her nefes adılan her adım kaderde var fazla acele ediyorum ama nasipte Ogün olmaz ise sabahlara kadar çalışsam olmaz bakalım
Genel anlamda böyle idi ramazan senin nasıl geçti🌹
Aleykümselam 😇 unuttum
Ne izlediniz 8 bölümlük dizi önerdiğiniznbirşeyse ismini duymak isterim
Bizde fix hz yusuf 😅
😂😂 my name ama sözler köşkünde bazı peygamberlerin hayatını yapay zeka ile canlandırmışlar onuda izleyebilrsin 4 büyül halife ve cennetin anneleri. serisi de var eğer izlemek istersen
Bu arafa rabbim güç kuvvet versin ve benimde ramazanım güzel geçiyor
My name hmm bakıyım bi 😇
Aaa biliyorum sözler köşkünün o serisini nasip olmadı izlemek inşAllah izleye bilirim çok istiyorum
Şey izlemediysen hristiyan vs müslüman munazarası var çok tatlı aılar puanlıyor öneririm
Teşekkür ederim 😇 rabbim sanada güç versin ibadelerini daha güzel yapasın inşAllah
Ramazanının güzel geçmesine sevindimmm 😇
Ramazan için planlar yapman güzel günümüzde azaldı butür işler
Bende teşekkür ederim 🤗
Değerli insansın allaha emanet ol ( son mesaj bağımlılığım var affet 😅 )
Aleykümselam 💛 benim de bugün böyle sakin, biraz yorgun ama huzurlu geçti. İftardan sonra gözler resmen alarm verdi, uyku “ben geldim” diye bağırıyor 😅 Ama o gece dizi keyfi var ya… 8 bölümü 1 ayda bitirmek tam yoğun insan işi gerçekten, şirket yönetsen daha planlı ilerlersin sjdjd.
Ramazan’da zaman bir tuhaf akıyor bence, hem yavaş hem hızlı. İç huzur varsa tamamdır 🌙✨ Sen şimdi uyursan sahura kalkabilecek misin asıl mesele o!
Cevap
18Cevap
Aleyküm selam gayet güzel ve keyifli geçiyor gadası
Dünün yorgunluğunu atamadım vücudum aşırı dermansız günlük işleri zor yaptım, dışarı işlerini hallettim falan filan bitik geçti yani efendim
Ve aleyküm selam şirket yönetmek süper benzetme
Stabil geçti 22. Gün sen de olmasan gunleri unuturdum
Bir kaç gündür felaket hastayım oruç tutamadım
İlaç içtiğim için ama yine de ibadetlerimi aksatmıyorum
Kuran okuyor zikir çekiyorum
Rabbim şifa versin🤍
Çok güzel geçti hiç zorlanmadım buarada herkesin Ranazanı kutlu olsun 🧕
senindee💐
Dua edin şeriat gelsin
Merhaba, merak etme uyku seni yakaladığında gelir. Biz de dizi izliyoruz ama o kadar yavaş gidiyor ki zamanımızı çalıyorlar sanki.
Aleykümselam bebeğimsuu iyi gibiyim güzel gecti ya sfsfaf
Daha iyi ol inşallah aşkımm💐
İnşAllah bebeğimsuu sende🤍🤍
iyi geçiyor ve iftar açmadan gidip 2 saatten fazla sporumu yapıp gelip öyle iftar açıyorum
iyi yapıyorsun
İmtihan günlerin sanırım perşembe günleri jfjfjjdjd
Niyeee
Ah be ☹️
Hamd ve şükür ile iyi geçti kardeşim.
Daha iyi geçsin inşallah 😊
Alıştık orucada çalışmak yoruyo pasta ustaları anladı beni
Şükür güzel geçti 🙂 Senin günün nasıl geçti, iftarın nasıldı?
iyiyidi çok şükür
Aşırı yorgun hissediyorum ve yarın ki yorgunluğa alıştırıyorum kendimi 🫠
Rabbim güç versin🫠
Aminn hepimize inşallahh
Sahur yormaya başladı 6 gün kaldı herhalde
Aleyküm selam. Gayet güzel
Aleykümselam iyiydi çok şükür
Yoğun geçti biraz
Yorucu geçti
Aleykümselam güzeldi sakin huzurluydu.
Feci geçti
Neden