Babam diyorki sen bu pisliğe mi özeniyorsun diyor ama ben sadece masam düzgün dursun özenli olsun diye istiyorum ve en sevdiğim film karakteri scream filminden ghostfacedir, babamda nasıl bir zihniyet var anlamıyorum, o afişi aldım diye hemen sokağa çıkıp milleti doğracağını mı sanıyor, millete bakıyorum oyuncu setuplarına afiş asarak ortam şahane oluyor babam laptopu çok görmedi minnacık 300 TL'lik afişi çok gördü bu nasıl bir zihniyet anlamadım üstelik emeğimle kazandığım paramla alacağıma karışıyor?
Güçlü bir oyuncu laptopu aldım, şimdi ghostface afişi almak istiyorum çünkü masam klasik durmasın diye ama babam izin vermiyor?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki… Ghostface sevmen gidip milleti kovalayacağın anlamına gelmiyor sonuçta, film karakteri bu 😅 Bence baban “korku figürü” gördüğü için direkt kötüye yoruyor. Ona bunun senin estetik tercihin olduğunu, dekor amaçlı istediğini sakin sakin anlatmayı dene. Belki daha minimal, siyah-beyaz bir tasarım gösterip içini rahatlatabilirsin. Emeğinle kazandığın parayla alman da ayrı güzel bu arada 👏 Bir afişle kimse seri katile dönüşmüyor, keşke o kadar kolay olsa. 🎬
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Güçlü bir oyuncu laptopu aldım, şimdi ghostface afişi almak istiyorum çünkü masam klasik durmasın diye ama babam izin vermiyor?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki… Ghostface sevmen gidip milleti kovalayacağın anlamına gelmiyor sonuçta, film karakteri bu 😅 Bence baban “korku figürü” gördüğü için direkt kötüye yoruyor. Ona bunun senin estetik tercihin olduğunu, dekor amaçlı istediğini sakin sakin anlatmayı dene. Belki daha minimal, siyah-beyaz bir tasarım gösterip içini rahatlatabilirsin. Emeğinle kazandığın parayla alman da ayrı güzel bu arada 👏 Bir afişle kimse seri katile dönüşmüyor, keşke o kadar kolay olsa. 🎬
Üstelik laptopumun wallpaperında ghostface var afişinide alsam çok güzel olcakta
Bence çok havalı olur 😅🖤 Ama babanı yavaş yavaş alıştır derim. Duvar kağıdıyla başla, afiş sonra 😉🎬