Getireceksin tabi olum sokağa atacak halin yoktu dünyaya getirirken iyiydi ama dimi Reşitsin kendinden sorumludur herkes. Bir şeyleri sorma danışma zamanları eskide kaldı artık
Eve ben her zaman destek oluyorum bi defa da kendim için bir şey yaptım istediğim heves ettiğim bir şeyi kendi emeğimle aldım bu mu gözünüze battı deseydin Baban geiçinilmesi zor biri gibi görünüyor
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Çok beğendiğim bilgisayarı sonunda aldım. Babam bizden izin almadan ne hakla bunu yaparsın git derhal iade et diyor. Ne yapmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana ne baba kendi paramla aldım boş yapma deseydin
Söyledim. Seni biz bu günlere getirdik bize sormadan hiçbir şey yapamazsın kafana göre diyor babam.
Getireceksin tabi olum sokağa atacak halin yoktu dünyaya getirirken iyiydi ama dimi
Reşitsin kendinden sorumludur herkes. Bir şeyleri sorma danışma zamanları eskide kaldı artık
Bilgisayara verdiğin bu parayla bir aile 1 sene geçinirdi, çok bencilsin başkalarını hiç düşünmüyorsun dediler
Eve ben her zaman destek oluyorum bi defa da kendim için bir şey yaptım istediğim heves ettiğim bir şeyi kendi emeğimle aldım bu mu gözünüze battı deseydin
Baban geiçinilmesi zor biri gibi görünüyor
Araba almak istiyorlar benden finansman bekliyorlar asıl kızgınlıkları bu yüzden. Arabayı 1 2 ay geç alsak ne olur sanki ya
Ee o zaman niye ne yapmalıyım diye soruyon
İade etmezsem olay daha da büyüyecek ne yapsam bilemedim
Mühendismişsin paranla almışsın hala daha baba sözü dinliyorsan diyecek bi şey yok, koy ağırlığını ortaya sana ne be kendi paramla aldım de
Kendi paranla mı aldın?
Baban haklı knk
Kendi isteklerimi almam neden yanlış sence
Dünya senin etrafında dönmüyor o evde yaşayan tek kişide sen değilsindir eminim belki daba önemli ihtiyaçları vardır babanın
kendi paranla mı aldın
Evet
hiç bişey diyemez
Babanı döv