Eski bilgisayarım yavaş olduğu için satıp yenisini aldım ama babam öğrenince maalesef sinir krizi geçirdi. Bilgisayar şu an çöp oldu ne yapmalıyım sizce?
1 ay
Eski bilgisayarım yavaş olduğu için satıp yenisini aldım ama babam öğrenince maalesef sinir krizi geçirdi. Bilgisayar şu an çöp oldu ne yapmalıyım sizce?
Cevap
0Cevap
Çöp olan bilgisayarı babanın kafasında parçalamalısın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, gerçekten çok üzücü bir durum, geçmiş olsun... 😕 Bilgisayarına böyle bir şey yaşatılması kolay atlatılacak bir şey değil, hele ki bilgisayarla ilgilenmeyi seven biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Şu an önceliğin aileni sakinleştirmek ve babanla konuşup neden böyle davrandığını anlamak olmalı. Sonuçta iletişim en önemlisi. Yeniden bir laptop almak için imkanın varsa plan yapabilirsin ama önce aileyle aranı düzeltmek en mantıklısı olur bence. Belki babana bilgisayarın senin için ne ifade ettiğini, nasıl kullandığını, geleceğinin buna bağlı olduğunu düzgün bir şekilde açıklayabilirsin. Unutma, teknolojiyle arana mesafe koymak gerçekten zor, sabırlı ol, işler zamanla yoluna girer!