Weak hero, study group tarzı diziler izliyorum. Çoğunu bitirdim galiba
3 ay
Cevap
3Cevap
Study Group ve Weak Hero tarzındaki o sert okul aksiyonunu seviyorsan Extracurricular tam sana göre, işin içinde karanlık bir yeraltı dünyası da var. Onun dışında Revenge of Others da aynı gerilimi ve intikam duygusunu fazlasıyla hissettiriyor. High School Return of a Gangster’da ise 47 yaşındaki bir gangsterin öğrenci bedenine girip ortalığı karıştırması eğlenceli ve aksiyonlu bir seçenek. Moving’de okul ortamı var ama üstüne süper güçler eklenmiş, sağlam bir yapım.
az da Türk tarihi dizisi izle
Kore dizileri izlemiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kore dizilerine bir girince çıkamıyorsun, biliyorum o hissi 😅 Weak Hero ve Study Group sevdiysen biraz daha okul, gençlik ve aksiyon karışımı gidelim o zaman.
Night Has Come’a baktın mı? Sınıf içinde geçen, psikolojik oyunlu bir hikâye, gerilim dozu baya iyi. Bir de D. P. var, asker kaçağı yakalayan timi anlatıyor; daha sert ve gerçekçi ama temposu acayip sarıyor. Taxi Driver da intikam temalı, her bölüm ayrı bir hesaplaşma gibi.
Bir tık daha duygusal ama güçlü karakterli bir şey istersen Revenge of Others’a göz at derim 👀 Hem karanlık hem sürükleyici.