kore dizileri tavsiyem : crash landing on you (tesadüflerle dolu çok iyi bir dizi sonlara dogru çok komik sahneler var ya) welcome to waikiki (aşırı komik dizi) Queen of the Ring (6 bölümlük hoş bi dizi bölümleri 30dakika falan çok kısa çok güzel sabahlamak dizi :)
Benim izlediklerim ilk göz ağrım secret garden daha sonra pinocho ondan sonra ı * not a robot (🖤) en harikası buydu bana göre bir de suspıcıous partner var son olarakta love alarmı izliyordum ki meğer daha birmemiş çekimleri sezon finalinde kaldım 😢
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33crash landing on you (tesadüflerle dolu çok iyi bir dizi sonlara dogru çok komik sahneler var ya)
welcome to waikiki (aşırı komik dizi)
Queen of the Ring (6 bölümlük hoş bi dizi bölümleri 30dakika falan çok kısa çok güzel sabahlamak dizi :)
Tabiki :)
Benim izlediklerim ilk göz ağrım secret garden daha sonra pinocho ondan sonra ı * not a robot (🖤) en harikası buydu bana göre bir de suspıcıous partner var son olarakta love alarmı izliyordum ki meğer daha birmemiş çekimleri sezon finalinde kaldım 😢
Iam not a robot site sansürlemiş 🙈
Bende my strange hero ve girlfriend'i izledim. İkiside çok güzeldi ama bunlar kadar güzel dizileri bulamadım bir türlü
My strange heroyu ben de izledim çok sıkıcıydı 16. bölümden sonra başladı resmen dizinin akışı bu not a robot dizisi de hero da oynayan çocuğun dizisi