Selaaam canolar!
Sevdiğiniz bir kore dizi öneriniz var mı acep?
Selaaam canolar!
Sevdiğiniz bir kore dizi öneriniz var mı acep?
Bu dizileri önerebilirim güzel diziler.
Descendants of the Sun Romantik bir dram olan bu dizi, askeri bir doktor ile özel bir kuvvetler askerinin aşk hikayesini anlatır. Hem aşk hem de aksiyon dolu bir yapım.
Goblin Bu fantastik-romantik dizide, yaşayan bir goblin ile onun ölümsüzlüğünü sona erdirebilecek bir geline aşık olması arasındaki ilişkiyi takip edersiniz. Eşsiz bir atmosferi ve büyüleyici bir hikayesi vardır.
Crash Landing on You Bu romantik komedi-drama, Güney Koreli bir iş kadını ile Kuzey Koreli bir subay arasındaki tesadüfi bir buluşmayı konu alır. İki dünya arasında bir aşk hikayesi anlatırken politik ve sosyal dinamiklere de değinir.
Itaewon Class Bu dizi, bir genç girişimcinin restoran sektöründe başarılı olma mücadelesini anlatır. İntikam teması, karakter gelişimi ve toplumsal mesajlarıyla dikkat çeken bir drama.
Reply Bu dizide, 1988 yılında Güney Kore'nin Seul şehrinde yaşayan bir grup genç ve ailelerinin hikayesi anlatılır. Hem eğlenceli hem de duygusal bir dilde anlatılan bu dizi, dostluk, aile ve gençlik temalarına odaklanır.
"My Love from the Star" (2013-2014): Bu romantik-komedi dizisi, uzaylı bir adamın dünyaya gelmesiyle yaşanan olayları konu alır. Bir film yıldızı ile aralarında gelişen romantik ilişkiyi anlatırken komik ve dokunaklı anlar sunar.
birde bunlar var
"My Love from the Star" (Benim Yıldızım)
"Strong Girl Bong-soon" (Güçlü Kadın Bong-soon)
"Mr. Sunshine" (Bay Sunshine)
"Signal" (Sinyal)
"Hospital Playlist" (Hastane Günlüğü)
"The Heirs" (Mirazlar)
"Kingdom" (Krallık)
"Weightlifting Fairy Kim Bok-joo" (Halterci Fairy Kim Bok-joo)
"Boys Over Flowers" (Boys Over Flowers)
"Scarlet Heart: Ryeo" (Goryeo Sarayı: Scarlet Heart)
"My ID is Gangnam Beauty" (Kimlik Numaram Gangnam Güzeli)
"Secret Garden" (Gizli Bahçe)
"While You Were Sleeping" (Rüya Gibi)
"What's Wrong with Secretary Kim?" (Sekreter Kim Miş?)
"Love in the Moonlight" (Ay Işığındaki Aşk)
Teşekkür ederimmm🦋
Rica ederim asıl ben teşekkür ederimm 🦋
Elbette! İşte size birkaç popüler Kore dizisi önerisi:
Cevap
2Cevap
Taxi Driver hoş dizi
İsminden de anlaşılacağı gibi taksi sürücüsü var suçluları falan yakalıyolar ediyolar. çok spoiler vermiyim
Spohiler ☺️☺️
Teşekkür ederimm 🍀
All of us are dead veya kingdom cok iyi tavsiye ederim
Ben Türk film lerin adını zor tutuyorum aklımda sana helal olsun ☺️
Teşekkür ederim canom 🌺
Dr romantic, the good bad mother, Dr CHA, the glory, alchemy of souls, İt's okay to not be okay
Teşekkürler ☺️
Bir tane vardı kız hayaletti adam da hayalet avcısı çok güzeldi ya
Knkm şimdi ben bunu ne diye arayayım 😅sağol öneri için
Yav adını hatirlasam neydi ki sisjsks
Denizler İmparatoru (Emperor of the Sea).
Konusu nedir knkm
All of Us Are Dead
Çekicen 😊
O Çinli ya
Ne farkeder hepsi çekik sonuçta ☺️☺️
Wayy bee😅
Çok şeyapma düşünme öyle çekiçen iyidir ona heves ettik kareteye gittik sarı kuşaktan sonrasıına geçemedik ☺️☺️
İki kez yanlış bilgi verdin ya karate değil o kung fu
Ama ikiside döğüş sanatı sonuçta ☺️ ve aydınlat bizi hadi bilgin abla ne fark var arasında hadi bakalım ☺️☺️
Karate de doğrusal hareketler içerirken, Kung Fu daha çok yuvarlak ve dairesel hareketlere yer vermektedir. İkisinin de kıyafetleri farklıdır. Ayrıca karate Japon dövüş sanatıdır. Kung Fu Çin dövüş sanatıdır.
Gözünü verdiğimin Google si iyi ki varsın ☺️☺️ çok teşekkür ederim bizi aydınlattın sağol Varol 🙏👏👏😊
Sevdiğimin googlesi olacaktı verdiğimin olmuş pardon 🙋
Rica ederim 🙂
En tecrüberinizi ve bilgilerinizi buralarda harcamayın kitap a dökün ☺️☺️
Uzak doğu sporlarına ilgiliyim evet ama maalesef kitaba dökecek kadar iyi değilim
Ben döküyüm sen düzelt 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar