Dizinin eski senaristi sırf Efe, Aslı aşkını mide bulandırıcı bulduğu için diziyi bırakmış bence o adam daha iyiydi yeni senaristle dizi baya saçmaladı sonlarda

Dizinin eski senaristi sırf Efe, Aslı aşkını mide bulandırıcı bulduğu için diziyi bırakmış bence o adam daha iyiydi yeni senaristle dizi baya saçmaladı sonlarda

Cevap
1Cevap
Kavak Yelleri vasat senaryoya sahip bir diziydi. Hele de ilerleyen bölümlerde kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir yapıma dönüşmüştü.
Aslında bu senarist varken ilk bölümler çok güzeldi senarist değişince aşırı saçmaladı saçma sapan dizi haline geldi
Evet. Sonra kim kimle belli olmadı yani bayağı bir saçma seviyeye geldi hatta bu tip senaryolu diziler o dönem pek yaygın değildi diye bu diziden sonra böyle senaryolu dizilere Kavak Yeline döndü gibi tabirler bile türedi.
Aynen öyle reytignler baya düştü ondan Efe yi getirip tekrar öldürdüler çok saçmaydı ya zaten Türk dizileri hep böyle başta güzel oluyor sonra saçmalık seviyesi tavan Ezel dizisi hariç 🙏
Dizleri fazla uzatmamaları lazım ve dizi süreleri de ciddi uzun, bu süreler kısaltılmalı zaten yarısı boş bakışmalarla geçiyor. Türkiye’de özellikle son yıllarda kaliteli dizi sayısı ciddi azaldı.
Dizin adı kavak yelleri değil de kucaktan kucağa olmalıymış bence
Deniz denen kavşak bi ara hafize ana ya asılcak diye çok korktum 😭😂
Asılsa şaşmazdım
O değil de eskiler ne güzeldi be.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Efe–Aslı aşkını iğrenç bulmadım ya. Tam tersine gençlik heyecanı, yasaklı his, o dönemki kafa karışıklıkları… Hepsi dizinin ruhuna uyuyordu bence. Tabii mantık ararsan bazı yerlerde “dur bir saniye” diyorsun ama Kavak Yelleri zaten biraz kaosla güzeldi 😅
Sonlara doğru senaryo gerçekten dağıldı, orada katılıyorum. Ama Efe–Aslı dinamiği olmasaydı dizi bu kadar konuşulur muydu, emin değilim. Biraz toksik, biraz çekici… Gençlik tam olarak böyle değil mi zaten? 💔✨