Valla tesadüf eseri öğrendim kendisinin sıkı takipçisi değilim ama duruşu ve oyunculuğu ile kalbimi kazanmış bir isim Beren Saat...♥️ Lakin bu bilgiye ne kadar geç ulaşsam da hüznünü üstümden atamıyorum içim ürperdi ve acaba niçin yaşıyoruz, bu hayattaki amacım ne, gerçekten sorgulamaya başladım... Ya da gerçekten aşk var mı? Varsa insan bir kez mi aşık olur? Kafamda deli sorular var Güçlü kadınmış Beren Saat ben onun yerinde olsam kaldıramazdım
Beren Saat'le Efe Günay'ın yarım kalan aşkı sizin de içinizi burktu mu? ☹️?
Biliyordum önceden. Çok kısa sürede unuttuğuna göre sevmemiş gerçekten. bir tanıdığımın evlendikten 3 ay sonra kanserden eşi öldü. Hala rehberinde numarası karım diye kayıtlı. Evleri aynı duruyor. Adam yaşayan bir ölü. Böyleleri için gerçek aşk olamaz bence. Eğer olsaydı 3 ay sonra başkasıyla sevgili olmazdı diye düşünüyorum.
Üzücü bir durum ama hayat devam ediyo benimde bir yakinim eşi şehit olmustu sonra evlendi bir zaman sonra simdi mutlu eşiyle ölenle ölunmuyo hyat devam ediyo
Üzücü bir durum ama beren çoktan unutmuş. Kimse bana masal anlatmasın başına böyle birşey gelen bir insan asla gidipte bir başkasıyla yuva kurmaz en yakın arkadaşımdan biliyorum
Umrumda degil kadinin kac tane iliskisi oldu bide kenan dogulu ile evli herkesin kendi derdi yetiyo artiyo tek. derdim berenin ilk aski gidin baska seylerle ilgilenin
Ölüm her anında var ne yani sevmek başka yas tutmak başka ama hayattan da kopması mı gerekiyor sevmesi için bence üzülmüştür ama hayatına devam etmesi gerekiyordu en doğrusu olmuş
Kuramıyorum anam karının koynunda Kenan Doğulu film setinde üzerinde Kıvanç Tatlıtuğ altında kıvranıyor bölüm başı bilmem kaç bin tl alıyor. bana ne onun bunun aşkından
En İyi Cevaplar