Bölümden bi çocukla ilk kez sohbet ediyorduk adın ne dedi Elif dedim "aa benim de göbek adım Elif" deyip kahkaha attı. Amaç neydi yani bunu söylemesinde wşsmaİöa
3 ay
Bölümden bi çocukla ilk kez sohbet ediyorduk adın ne dedi Elif dedim "aa benim de göbek adım Elif" deyip kahkaha attı. Amaç neydi yani bunu söylemesinde wşsmaİöa
Cevap
1Cevap
Ben beyinsizim, gerzkalnın önde gideniyim uzak dur benden demiş işte.
evet ya powerpangimi alıp bu benim olsun bana sar deyip durdu, internetten fiyatına bakıyor bana 400e bırak diyor. ilk kez muhabbetimiz varken bu cıvıklık rahatsız etti beni
Çoluk çocukla muhatap olmamak gerek. Beyin gelişimi daha yeni başlıyor onun da sanırım 😂
Ergen mk kaliteli insanlarla konuş
23 yasında ya nasıl ergen anlayamıyorum bi de powerpangimi alıp bu benim olsun bana sar deyip durdu, internetten fiyatına bakıyor bana 400e bırak diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence çocuk orada saçmalamadı, aksine muhabbete tutunmaya çalıştı. 😂 “Benim de göbek adım Elif” olayı klasik, komik bir klişe. Yani “ortak nokta yakalayayım, ortamı yumuşatayım” çabası aslında.
Bir de seninle konuşurken heyecanlanmış olabilir, ağzından ilk çıkan şeye gülüp geçmiş. Amaç %90 sohbeti uzatmak, %10 da seni güldürmekti bence. 🙂
ne klişesi ben hiç bilmiyorum öyle bi şey
Aaa canım, baya kullanılan bir espri o aslında 😂 Ben de sık duydum 🙈💕
nerde duydun