8 aylık bir ilişki. Ben mühendisim gelirim Allaha şükür ikimizede yeter o ev kızı elde avuçta yok sadece babasının emekli maaşıyla geçiniyolar. Annesinin ilk evliliğinden abisi tanıştırdı bizi.7 ay boyunca çok iyidik. Başka şehirlerdeydik ilk tanıştık 1 ay sonra o geldi yanıma 4 5 gün gezdik ailemle tanıştı hediyeler jestler falan. Arada dogum günü o bu şu çok üstüne düştüm. Oda benle ilgiliydi hep ama seviyorum tarzı kelimelerde kullanmazdı hiç. Ben yanına gittim sonra yaşadıgı yer biraz kapalı bi toplum. Gizli kapaklı buluştum ama güzel bir gündü.
bu arada hediyelerime kızardı hep sonra ayıktım eziliyomuş.
Ardında bir anda değişti mesajlara geç dönmeler meşgulumlar falan. Sonra aile içinde maddi tartışmalar olmuş meğerse hatta annesiyle evlen diyosunda elde avuçta yok nasıl tartışmasıda geçmiş. Bem gene üstüne gitmedim destek olmaya çalıştım. İş bulacam dedi iş bakmaya başladım 1 hafta falan. Sonra bir akşam ben çok kötüyüm ayaklarımın üstünde durmam lazım hiç birşeye odaklanamıyorum. Evlilik falanda odaklanamıyorum diye beni terk etti.
abisine sordum 10 gün sonra çok kötü psikolojisi dedi kendini kapamış dünyaya dedi.
ayrıldıktan 20 gün sonra bir hal hatır sordum hala o baktıgım işlere baktıgımı içine ferah tutmasını söyledim. Mesajımdan 10 gün sonrada o bana işle ilgili mesaj attı birazda hal hatır ettik.
Ben para pul bişey istemiyordum. İsterse çalışır isterse çalışmazsın diyodum hep.
niye saçma sapan ayrıldıki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer