Arkadaslar 5 ay önce bir adam geldi işyerime (eczane) dövmesi enfeksiyon kapmış antibiyotik alacaktı biranda adımı sordu Türk olup olmadığımı bu şehirde mi kalıyorsun vs. Dedi. Bir baktım bana fbtan arkadaşlık teklifi göndermiş kabul ettim kusura bakma haddimi aştım ama çok güzelsin vs yazdı ben sadece teşekkür ettim ve birdaha cevap vermedim bir kaç gün sonra arkadaşlıktan çıkardım. Bir kaç ay sonra 2-3 defa gördüm onu yolda o beni görmedi merak edip profiline bakmıştım yazdığı birşeyi yanlışlıkla beğenmiştim tlf elimden kaymıştı şansa bakın 🥲direk bana arkadaşlık teklifi gönderdi ben reddettim sonra 5 ay sonra sürekli karşılaşmaya başladık tesadüfen. O bana mesaj attı yaklaşık 10 gün önce sürekli seni görmeye başladım güzelsin çok tatlısın ilişkin yoksa bir kahve içmeye davet etmek istiyorum önüme gelen kıza yazmam öyle bit adetim yoktur vs ben cvp vermedim ama fb hesabına baktım arada fb sayfasına instagram hesabını eklemişti ve instagram hesabını 1 hafta açık tuttu sonra kapattı neyse bugün yürüyüş yapıyordum annemle karşımdan geçti arabayla tesadüfen. İçimden bir ses hesabına bakmamı söyledi ve baktım çıkma teklifi içeren msji silmiş ve beni engellemiş 😂😂
Soru NEDEN? Çok anlamsız cocukça ve komik geldi
Kendisi çok havali araba plakasinda soyismi yazan bir çok kız takip eden bir öğretmen 29 yaşında.
ve ben takip ettiği açık saçık kızlar gibi takılmıyorum eczanemizin sorumlusu benim işimde kendi halimde temiz takılan bir kızım.
Cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar inanın şoktayım çok komik bence aşırı anlamsız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer