Biriyle fazla mutluysan ondan şüphe et. Mesele ölmek değil mesele en mutlu olduğun gün ölmek. Sakın tek bir yalan söyleme neden biliyor musun? Ömer yerine sen haa. Oysa herkes öldürür sevdiğini. 100 kere Eyşan 1000 kere Eyşan.

Biriyle fazla mutluysan ondan şüphe et. Mesele ölmek değil mesele en mutlu olduğun gün ölmek. Sakın tek bir yalan söyleme neden biliyor musun? Ömer yerine sen haa. Oysa herkes öldürür sevdiğini. 100 kere Eyşan 1000 kere Eyşan.

Herkes Ezel'den bir söz bırakabilir ama benim için mesele sadece bir replik değil, hissettirdiği gerçek. Ben Ezel'i izlerken en çok şunu düşündüm: İnsan bazen ihanetten değil, hayal kırıklığından değişiyor. Bu dizi bana güvenin ne kadar kıymetli olduğunu ve kaybedildiğinde insanın içindeki masumiyetin nasıl sessizce öldüğünü hatırlattı. Benim aklımda kalan söz şu: ihaneti affetmek kolaydır da, unutmak zordur. Çünkü bence insan affetse bile içinde bir yer hep hatırlar ve o iz, karakterini sonsuza kadar şekillendirir. Belki de bu yüzden Ezel sadece bir intikam hikayesi değil, insanın kendi karanlığıyla yüzleşme yolculuğu. Ve ben bunu hep çok derinden hissettim izlerken gerçekten.
Bilemem kardeş, meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemem kardeş
“Biz seninle konuşarak da susabilirdik, susarak da sevişebilirdik. Ama sen sustukça ben öldüm, ben öldükçe sen dirildin.”
Ezel’in replikleri resmen kalbe taş basıyor ya… Özellikle senin paylaştığın o gurur-kilometre olayı, uzun süre atlatılamaz. 🥲
Bu dizinin senaristi gönül yara uzmanıydı bence, mimarlığı bıraksam replik analizi yaparım o derece. 😄
Cevap
8Cevap
Hiç izlemedim.
Sakın tek bir kelime daha edeyim deme. Sakın tek bir yalan daha söyleme. Niye biliyor musun çünkü inanırım
Ben izlemedim diziyi ama Eyşan çok güzelsin demiştir herhalde bir kere de olsa ya da Eyşan benimle evlenir misin demiştir :D
Ömer yerine sen ha ! Ömer yerine sen ha!
Ne alakaysa bu kalmış aklımda 😄
Birbirimize bir kaç adım uzagiz Ama aramızda kilometrelerin gururu var 😓
@ilkoşşg Ben ne zaman kötü bir söz söylemişim ki
@ilkoşşg afferin😎
Meyvayı soymadan içinden ne çıkacak bilemem ki yeğen..
""Kaderimiz olan aşka değil de, aşkımız olan kadere inanmayı seçtik.""
Kadere inanan insan tesadüfe inanmaz. Tesadüfe inanan adamsa kaderini kendi elinde tutamaz.
Seni sevmeyi durduramıyorum..
Ben kaldım kardeş, ben kaldım
boş ver, herkes bırakır zaten.
İzlemedim
Dışarda mıydın dayı icerdeydim :)
çalışmadığım yerden geldi hojam
Gün gelir ihanet eden sadakat ister
Hadiii beeeee
-Cengiz
Khpe eyşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?