Selammmss
evet dün gece Ezel’in final bölümünü izledim, çok fazla çekim hatası dikkatimi çekti ama sorun o değil sorun aynen şu👇

#sosyetic
uyuyamadım :D bilen varsa söylesin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selammmss
evet dün gece Ezel’in final bölümünü izledim, çok fazla çekim hatası dikkatimi çekti ama sorun o değil sorun aynen şu👇

#sosyetic
uyuyamadım :D bilen varsa söylesin
Yönetmenin nasıl psikolojik sorunları varsa oyuncuları ve izleyicileri yapabileceği mantığın alabileceği en üst rezillikleri yaşatmış , ve nasıl bir psikolojisi varsa yönetmenin sonunu bukadar acı bitirmiş , eşyanın en mutlu gününde tecavüze uğraması arkasından Cengiz’in eyşanı bıçaklayıp Can çekişirken dudağından öpmesi bence tek kelime ile yönetmen faciası bu insandan normal hayatta uzak durulması gerekir.. tek kelimeyle hayal kırıklığı bir dizi , diziyi izlenebilir kılan sadece bir kaç karakter var Cansu dere ali ve Tunceli kurtiz
:D aynen ya al bu soru yine aklıma takıldı sjfjd
Dayı ilk hapiste ömerle yani ezelle karşılaşıyor. Onun hikayesini öğrenip ona yeni bir yüz ile yaşamaya çalışma intikam alma fırsatı veriyor. Dayı ezelin aslında çok duygusal olduğunu biliyor. Onu çok iyi çözmüş. İntikam almak istediğini söylese de en sonunda duygusuna yenileceğini tahmin ediyor. Ona zehirli yüzük veriyor. orada diyor ki "O yüzüğü çaresizliktende olsa takmıyacaksın. Kederdende sorulardan da takmıyacaksın. Yılgıdan yenilgiden üzüntüdende takmıycaksın. Bu hayatı bitirmemek için 1 tek nedenin olsa dahi takmıycaksın" dayı ömerin oğlu olduğunu ama başkasını baba olarak bildiği için elinde sonunda duygusala bağlayıp kendine kıyacağını biliyordu. Çünkü ömerin asla ezel olamadığını kaşlarını çatsada aslında ömer olduğunu çok güzel çözmüştü dayı.
Zaten ömerin oğluna da mektup bıraktı ölmeden
Bence yüzükte zehir değil zihni etkileyen ilaç vardı.
Çok kurtlar vadisi ilk sezon fanı olsam da ezel 1 numaradır bende.
Evet doğru öyle bir konuşma geçti yani kapıyı açan ezeldi
Ucunu açık bıraktılar ama izleyicinin seyir algısına göre açık bıraktılar bence. Ezel nekadar duygusal olsada akıllı adamdı. Ama bi sonraki hamlelerinde akıllıydı. Dayı ise hep ilerideki hamleleri düşünüp planlayıp hareket eden bi yapıdaydı. Çok daha kurt ve tecrübeliydi. Zaten son sahnede ezel dayının kızına veda ederken kızı babasının bıraktığı mektubu veriyor ezele. orada ezelin oğluna aslında babasının ömer olduğunu söyleyen. Hikayenin tamamını yazdığı mektubu veriyor. Dayı neden bu mektunu yazma gereği duyuyor? Dayı ezelden önce öldü. Dayı dediğim gibi ezelin intikam hırsıyla dolu bir genç olduğunu bilsede cezaevindeki ömeri tanıdığı için en sonunda aşkına yenileceğini biliyor. Oyüzden bilincini etkileyecek ilaçlı yüzüğü verip. Onu öldürrmeden oğluna da hikayenin tamamını anlattırıyor
Bikaç bölüm önce dayı ile ezel geziye çıkıyor. Dayı ezeli karanlık aleme işliyor. Artık ben yokum yeni racon sahibi ezel gezisine çıkıyor. Bir otele gidiyorlar. Oranın işletmecisi dayı ile ömerin hapishaneden arkadaşı. Adam ezeli tanımıyor tabi. İçerdeki ömeri biliyor. Otelin işletmecisi dayıya pusu kuran adamlarla bir olmuş dayı kurt biliyor bunu onu ezele öldürtmeye gidiyorlar asıl ezel habersiz. orada adamla sohbet ediyor üçü. Konu hapisten açılıyor. Adam diyor ki ömer iyiydi ama mangal yürekliydi bişey olmaz ondan. Dayıda diyor ki düşmana ceza vermesi gerekse veremezdi değil mi diyor kof yürekliydi diyor. O ara ortam karışıyor. Ezel hapishanede ona yumruk atmayı öğreten o adama acıyor öldüremiyor. Dayı öldürüyor adamı. Dediğim gibi dayı ezelin intikam istesede intikam için kardeşini bile feda etsede aslında kof yürekli olduğunu bilip ölmeden hikayeyi kendi yazıyor aslında.
Öyle bir soru sordun ki, Bence okumaya hazır mısın? 😂
Başlayalım 🙂
Bu üçü de olabilir. Ucu açık bıraktılar diziyi 😀
Yaa ama Cengo ölmüştür adam parça pinçik oldu, lütfen onu ihtimaller arasına almayalım :D
Bi de “hadi bee” jsjs :D pis Cengo neler neler etti sinsi yılan
İçerde veya kuzey güney olabilir djdk
Müzik zevkim gibi dizi zevkimde iyi sjkd
Üşendim be :D
:D rica ederim ne demek, evet zaman ayırmış güzelce anlatmış jsjs izinden geliyorlar
Yalı çapkını 🙄 sjjs izlemek istemiyordum ama aklıma başka dizi gelmedi
Ezelin son sahnesini izlerken tek hissettiğim şey : Tam kavuştum derken, hayallerimin ellerimden kaymasını izlemem hissini aksettirmesi. Mantık hataları çok var ancak teması hoş bir dizi severdim flashback tekniği kullanması filme canlılık katan detaylar arasında. Selma ve Ramiz dayı sahneleri güzel ve etkileyiciydi.
Evet ya ama güzel bitirselerdi, ömerin intikamı alınmış oldu mu? Bence hayır.
Evet, dizide bir belirsizlik var ben de ona katılıyorum. Bazen izleyici yarım kalınca hikaye tamamlanmasını istiyor zihninde tam oturması için. Belki de yarım kalması senaristlerin dikkat çekmek adına yaptığı bir kesit. Yarım kalan şeyler daha bir düşündürür.
Düşündürür evet :D finali izlediğimden beri işte kafamda deli sorular ama yönetmene az sövmedim djdks
Bir sahnesi var dayının olduğu duvara işeyen çocuk o beni baya güldürmüştü viral olmuştu sosyal medyada😂
shsjs cidden mi :D ben niye görmedim o sahneyi
Mutlaka bak çok komik yotube da vardır. 😄
Tamam hsjs
Cevap
16Cevap
Maalesef izlemedim @Yinelenen yorumundan sonra böyle kısa görüş paylaşınca kötü hissettim :D
@Yinelenen Biliyorum tam kolları sıvarım iyi görüş yazarım dedim senden sonra ne yazarsam küçük kalcak vaz geçtim :D :D
Yenigelen hep öyle ya :D bence yazıyor
Ah yinegelen shjdsh
Genelde böyle zamanında kitlesi aşırı büyük olan dizilerin sonlarına bakarsan hepsi zaten hatalı ne yapacaklarını şaşıyorlar 😂 muhteşem Yüzyıldada öyleydi😂
Çok haklısın valla Game of Thrones da öyle
Çok saçma bitirmişerdi 🥺
Evet valla yönetmenlere yazasım var zhkd
inan bana ezeli defalarca kez bitiridim kendi sosyal medya hesaplarımdada sadece ezel replikleri paylaşıyorum o derece bağımlıyım bu sahnede bende çok merak etmiştim ama araştırdım büyüklerime kadar sordum bu sorunun cevabı yok çekim hatalarına gelirsek gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi bence çekim kusurlarının üstünü örtebilir:)))
Çekim hataları gözüme şimdi yeni yeni gözüme çarptı :D
Mesela 69uncu bölümde ezel kelepçeyi kendi tutuyor hajdsj kelepçelenmiş gibi yapıyor
O kadar uzun zaman oldu ki hiç hatırlamıyorum diyebilirim. Üşenmesem tekrar başlarım ama o psikolojiye de hiç hazır değilim 😄
Ben nasıl başıma bu işi açtım bilmiyorum :D dünden beri final sahnesi aklımda
Soru açtım dahası yok shsjs
Ben bu dizinin finalini hiç izlemedim , bu hafta sonu izleyeyim 😅
İzle bana söyle shjs
Tamamdır. 😂
Hiç izlemedim bu diziyi nedense itici geldi bana 😄
Ufff niye ya :D
Bilmiyorum ya bu soruyu soracağını bilseydim eşimle izlerdim 😅😅 bir ara eşimde tekrar izlemeye başlamıştı
Sorsana enişteye kim açmış kapıyı djdj
Unutmazsam eğer sorarım 😅
Tamam :D
😅😅
😂😂 15 yıl öncesini hatırlayamadım, bir özet geçsen😂
yaa blacky bak paylaştım son sahneyi :D az bi izlesen
Videolara karşı alerjim var😂 daha dünkü bayb videosunu izleyeceğim 😂
yaa shdjs izlesene yorum yapmalısın. Ezel Eyşan ölünce zehir içiyor ölüyor sonra Can yani oğlu büyüyor ve babama geldim diyo
Evet öyle bir saçma son ile bitmişti, herkes devam edecek diye düşünmüştü, o zamanlards da çok konuşulmuştu final sahnesi
Kim açtı o kapıyı kimmm :D
Dizi bittikten sonra 2 dakika düşünmüştüm bunu, sonra bir daha düşünmedim 😂
Yaa hiç yardımcı olmuyorsun :D
Tamam senin için Uluç Bayraktar a mail atacağım 😂 O kapıyı kim açtı, lütfen söyleyin diyeceğim 😂😂
:D yap bunu
Ödülüm ne olacak😂😂
La havle :D karşılıksız iyilik yapmıyor muyuz artık, insanlık ölmüüüş
Ooo insanlık öldü, üstüne kat kat toprak atıldı, sen nerdeydin? Katılmadın mı cenazeye😂
Hayır cenazeleri sevmem 🥹
Ondan insanlığın öldüğünü bilmiyorsun 😂😂
Ne diyelim, başımız sağ olsun 😅
Amin amin😂😂
İzleyeli bilmem kaç yıl oluyor. Nato kafa nato mermer olan ben 💆
Hatırlamıyor musun :D izle işte yorum yap, kim açmış olabilir
Uff ya Sus 😒😒
Ezel açtı kim olacak başka kafasını kaşımasından bile belli
Ama zehir içti öldü ya. 🙄
Bayılmıştır o 😂
Yani kesin bilgi mi bu? O zaman niye Can’ı almadı yanına, ya çok saçma bir finalmiş. Sonunu hatırlamıyordum 😕 böyle olacağını bilsen izlemezdim
Herkesten gizli olmak için o hayattan çıkmak için olabilir dizi zaten saçma şişme balon gibi her yerde abartıyorlar
Evet konusu güzeldi.
Saçma bence gerçekçilik yok herkes her boku yiyor her hatayı yapıyor hala yaşıyor cengiz ölene kadar bile illallah ettik mesela kurtlar vadisi izle birisi bi hata yapsın direk ölüyor ana karaktermiş baronmuş falan hiç affı yok dizinin bu yüzden Türkiye nin en iyi dizisi
Adam diyor ya benim anlattıklarım bu kadar bundan sonra olanlar hiç yaşanmadi. Son sahne ezel (Ömer ) saçı ile oynuyor. Yoksa yaşandı mı? Yani ucu açık son işte. Sen nasıl anlamak istersen. Trende ki o son sahne gerçek ama içinde zehir olan yüzük. Ama aslında dayi ona yüzüğü verdiği zaman gerçekten var mıydı içinde zehir yok muydu. Bence yoktu. Yani dayı son oyununu ezele oynadı. Yani son sahne gerçek. sen hangisini seçmek istersen.
Final sahnesi umduğum gibi olmadı ve soru işaretleriyle bitti... sanki final değilde devamı olacak gibi..
ben geçen sene ezele başlamıştım ama sonunu getiremedim yarım bıraktım başka diziler izlerken 😄
Ben izledim ya, unutmuşum bir çok sahneyi zaten :D güzel oldu ama final ağlattı.
Yönetmen ol hatasız kaliteli diziler çek
Hıı tamam hemen olayım
hemen olma 😊
Niye kariyerime engel oluyorsun😅
birlikte diziyi çekeriz 😅 acelen ne
Kimmm demiş ben yönetmenim senaristim
Kariyer hedefin ne
Tıbbi bir şeyler için çalışıyorum bu ara :D şaka bi yana mesleğimde ilerlemeye karar verdim anestezi uzmanı falan olabilir
mesleğinde zorla kendini bol sanş anestesi uzmanlığı dikkat ister ama zor değil sana yakışır
ağrım olursa belki benide uyuşturup rahatlatırsın 😃
Sanmam :D
niyeki ısırmam ben nazik bi hastan olurum
anestezi uzmanlarının hastası olmaz :D
iyi iste kurtardın benden 😃
😅😅
senin fan hastan olmak isterdim nasip degilmiş 😂
Tüh nasip olmadı :D
istesen nasip olurdu 😊
Anaa finali hatirlamiyorum 🫢
İşte kapıyı ezel açıyormuş galiba demek ki ölmemiş :D
Rahmetli dedemin ruhu açtı kim açacak
Dalga geçme aklımı meşgul ediyor 😃
Sevimli hayalet caspermış yanlış oldu pardon
Ya sus :D
Hic izlemedim dersem , linç yer miyim?🙈🙈
Hayır yemezsin 😅
Hmm bak ben hiç izlemedim ama şimdi bende merak ettim kapıyı kim açtı acaba 🙄
Oha çok uzun zaman oldu. Hatırlamıyorum:) ama çok güzel bir diziydi.
İzlemedim hiçç
Yorumlayamam kusura bakma
Hiç izlemedim
izlemedim yorum yok😅
O diziyi izlemiyorum.
Kapıyı açan Ezel
Ezel ölmedi mi?
Ezel yani 🥹 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Değerdi tabii :D niye değmesin
Hiç izlemedim.
Izlemedim ://
Hc izlemedm bilmiyrm