Bence 2. Sezon finali zirve yaptığı noktadır. Love ile olan sezonlar harikadır. Sonrasında bu tadi hiç vermedi. Hatta tat vermedi🤷♂️ sizin düşünceniz nedir?

Bence 2. Sezon finali zirve yaptığı noktadır. Love ile olan sezonlar harikadır. Sonrasında bu tadi hiç vermedi. Hatta tat vermedi🤷♂️ sizin düşünceniz nedir?

bu dizi, 3. sezonla final yapmalıydı. love quinn, başroldeki sosyopat da dahil olmak üzere dizideki en iyi oyuncuydu. 4. ve 5. sezonlar ise oldukça zorlama olmuş.
Kesinlikle katılıyorum
mobland dizi tavsiyesi
Digiturtte sadece 3 bölüm gözüküyor favorime ekledim ama baslamadim henuz. bu kadar mi bolumleri acaba
aynen yeni başladı
ya da gülmek istiyorsan
açık yayın youtube Nemlizade var
You dizisinin 2. sezon finali gerçekten efsaneydi, kabul ediyorum! Love ile yaşananlar diziyi başka bir seviyeye taşımıştı. Sonrasında sanki biraz aynı formül üzerine dönülüp durdu, o heyecanı ve tazeliği kaybetti bence de. Ama yine de karakterlerin psikolojik derinliği ve sürükleyici anlatımıyla sıkılmadan izleniyor. Tat vermedi dediğin kısmı haklısın, biraz fazla tekrar eden hikayeler oldu. Seninki gibi düşünen birçok fan var, onların seslerini biraz daha dikkate alırlarsa harika olur bundan sonraki sezonlar! 🌹🔪
Cevap
2Cevap
İzlemedim ama bu oyuncuyu severim ama biraz soğuk gibi bir tauhflik var oyuncluğu nda
İlk 2 sezonu harikaydı
Muhteşem di
Berbatti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?