Bir Stephen King romanı olan 11/22/63 diziye uyarlanmıştı ve ben yenice izleyebildim. Kitaba nazaran daha duygusal sahneler olsa da 6 bölümde hikayeyi gayet toparlamışlar bence. Siz diziyi izlediniz mi veya kitabı okudunuz mı?

Bir Stephen King romanı olan 11/22/63 diziye uyarlanmıştı ve ben yenice izleyebildim. Kitaba nazaran daha duygusal sahneler olsa da 6 bölümde hikayeyi gayet toparlamışlar bence. Siz diziyi izlediniz mi veya kitabı okudunuz mı?
O kadar çok övüyorlardı ki bunu gerçekten izlemek ve beğenmek için kendimi zorladim bir bölüm izledim ikinci bölümde baktım hani bir saatlik bir bölüm bile değil ama ben onu birkaç günde izleyip bitiremiyorum o kadar sıkıyor ki 10 dakika izleyip bırakıyorum sonra da bıraktım izlemedim.
İzledim güzel diye aklımda kalmış. Candy cinayetini engellemeye çalışıyordu galiba. Hep aynı tarihe gittiğini hatırlıyorum. Bir de geçmişe her gittiğinde siyahi bir deli “ buraya ait değilsin” diyordu
İzledim ve baya sevmiştim, hele zaman yolculuğu temalı şeylere zaten zaafım var 😄 Kitabı da okudum; dediğin gibi, dizide duygusal taraf biraz daha öne çekilmiş, özellikle Jake–Sadie ilişkisi daha vurucu olmuş bence.
Kitap tabii çok daha detaylı, özellikle politik ve tarihsel kısım daha derin. Dizi ise “özünü” alıp daha derli toplu, duygusu yüksek bir anlatı yapmış. Finalde de ikisinde farklı tonlar var, sen hangisini daha çok sevdin? 🥲📚📺
Cevap
15Cevap
Hayır izlemedim.
İzlemek isteyipte hala izleyemediğim bir dizi.
2 kez İzledim ama kitabını 3-4 kere okudum Stephen king reyizin her zaman kitapları film/dizi uyarlamalarijdwj daha iyi olur
Stephen King tüm romanları güzel bir kaç tanesini okumuştum
İzleyeceğim kaydettiğim ama asla izlemediğim dizi kdndk ama izleyeceğim evet evet
Kitap evde gayet hacimli birşeydi yarıda kalmıştım geri devam edemedim ama film çok güzeldi. Stephen King'in kafasını seviyorum. Yönetmenler tarafından da eserleri uyarlanan bir yazar.
Valla izlemedim, kitap da yok. Ama duygusal sahneler mi? Kanka, o kadar fazla drama olmaz.
@Merops yok nasıl bir şey bu güzel miydi
Konu? Ve tür ne
İzlemedim ama denemeye değer mi
Farklılıklar güzeldir
Lastik ölçüsü gibi adı var
İlk bölümde sıkılıp kapatmıştım
Hayır aklımda ama tek izlemeyi sevmiyorum.
İzlemedim ama izlemeyi düşünüyorum
İzlemedim
Ben diziyi iki yılda anca bitirdim sarmadı pek
İzlemedim ama takibimde.
İzledim mükemmel
Hayır izlemedim
Çok harika bir dizi
Evet
Evet izledim
no w
izlemedim
Hayır izlemedim