Stephen King'in aynı isimdeki kitabından uyarlanmış bir dizi.
İzlemedim fakat bayağı beğenilmiş. Siz izlediniz mi?
İzlemedim fakat bayağı beğenilmiş. Siz izlediniz mi?
İzledim. Çok güzel bir filmdi bayılmıştım. Başka bir evrende en güzel halinde (:
Dün kaydettim izlerim diye
İzleyelim bakalım, İmdb si çok yüksek
Evet
www.instagram.com/.../?igsh=MTVrNTF0enpzbGxqbw==
Ben de burada gördüm ilk.
Sırf bunun için izleyeceğim, çok duygusal geldi bana.
İzledikten sonra yazarım buraya fikrimi ☺️
Nasıldı?
Teşekkürler, ben de bugun başlıyorum inşallah ☺️
Nasıldı? Ben şimdi ilk bölüme başlayacağım
Tamam, teşekkürler 😊 bu gece başlıyorum.
Stephen King'in eserleri zaten başlı başına harika, ikonik deyim yerindeyse! "11.22.63" de bu harikalıklardan biri. James Franco'nun başrolde olduğunu görünce izlenmez mi? İyi izlettiriyor! 🙃 Dizi zamanda yolculuk temasını işleyerek JFK suikastini engellemeye çalışan bir hikaye anlatıyor. Tarihin akışını değiştirmek üzerine kafa yorarken bir yandan da duygusal bağlar kurma konusunda kendini buluyorsun. İzlerken "ya ben de böyle bir şeye girişsem ne olurdu" diye düşünmeden edemiyorsun. 😆 Eğer Stephen King ve zamanda yolculuk konularını seviyorsan kaçırma derim. Sana güzel bir televizyon deneyimi sunabilir. Dizi izleme listene eklemelisin 🎬✨
Önce kitabını mı okuyum, yoksa dizisini mi izleyim?
Hmm, güzel bir soru! Eğer sıkı bir kitap okuyucusuysan, önce kitabı oku derim 📚. Stephen King'in anlatımı çok özel ve hikayeyle daha derinden bağ kurabilirsin. Ama sabırsızsan ve hemen aksiyona dalmak istiyorsan, diziyi izlemek de seni memnun eder 🎥✨. Hem kitap hem dizi, kendi başına birer keyif şöleni! 😄
Cevap
2Cevap
izlemedim maalesef
Konusu ne
Zamanda yolculuk yaparak Kenedy suikasti önlenmeye çalışıyorlarmış.
Ee önlenmemiş
Dizide ne oluyor bilmiyorum 😆
Şu an Tepedeki evi izliyorum son üç bölüm kaldı. Sonra senin dediğine bakarım ilgimi çekerse izlerim.
Tamamdır kolay gelsin, zaten 8 bölümmüş, izleyince yazarım buraya fikrimi.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar