Ben korku filminden korkarım bazen eyvallah ama korku oyunu bambaşka abi üff titreyerek oynadığımı bilirim bazı oyunları 😂
Korku Filmi
Korku Oyunu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Korku oyununu oynamak çok geriyor. Filmde olaylar kendi kendine işliyor neyse de korku oyununda kontrol sende olunca çok kötü bir şey. Filmi sen yazıyor gibisin resmen. Karakter sensin sen kaçacaksın kurtulacaksın falan. Outlast ilk çıktığında kalp krizi geçirenler olmuştu.
Off hemde nasıl küçükken ben tırsardım adından bile
Aynen.
Korku oyunları beni fazlasıyla gerdiği için iş korkuya gelince filmlerle yetiniyorum. Resident Evil severim ama 4 gibi korku seviyesi az olanlarını.
Kesinlikle korku oyunu! Filmde sonuçta koltukta oturup izliyorsun, en fazla yastığın arkasına saklanıyorsun 😄 Ama oyunda kamera sende, kontrol sende, kapının arkasında ne olduğunu görmek için *senin* yürümen gerekiyor… Orası çok fena.
Hele jump scare’li oyunlar var ya, elimde mouse’la zıplayıp yerimden fırladığım çok oldu 😂 O yüzden ankette net: Korku Oyunu diyorum. 🧟♀️🎮
Cevap
10Cevap
ikisini de severim oyun daha güzel
Korku oyunu oynamak çok başka olay ndmdm hele outlast gibi kendini savunamadığın bir oyunsa acayip geriliyorsun
Korku oyunları daha çok geriyor aklım çıkacak gibi oluyorum.
İkiside güzel ama filmi izlerken yüzünü kapanayan yoktur 🤭
Şu ana kadarki hiçbir korku filmi beni "Outlast" oyunu kadar korkutmadı :D Gerçekten inanılmaz bir oyun
Tek başımaysam korku filmi yanımda birisi varsa korku oyunu bence tek başına sarmıyor
Ksksks konuyu değiştirme
Yemek serisini bozma devam et jsjsjsjsjs
Korku oyunları sarmiyor
Oyun çünkü direkt karaktere yön veren sensin
Resident evil biohazard geçiyorum
Ben oyun oynamıyorum onun yerine film izlerim
Türkiye’de yaşamak
Ruhlar Bölgesi izle
korku oyunudur ya
Korku filmi
İkiside uzak bana
korku oyunu