Esenlikler dilerim. Hangisi size daha çok hitap ediyor? 

Bence korku oyunları daha keyifli.. çünkü filmi izliyorsun ama oyunun içindesin yani sen yönetiyorsun her şeyi.. Outaslt harika oyundu mesela
Korku filminde yalnızca senaryoyu ve oyuncunun yaptıklarını izlersin ancak korku oyununda ise bizzat baş karakter sensin. Peki sence hangisi daha korkunç bir his?
Kesinlikle oyun o duygu hoşuma gidiyor fakat gönlüm filmden yana
En sevdiğin korku filmi ne?
Korku gerilim filmleri beni çok etkilemediği için pek sevmiyorum hatta konular hep birbiriyle benzediği için cringe bile oluyorum zaman zaman. Ancak içlerinde en azından biraz da olsa etki eden ne vardı dersen ben buna İnsan Kırkayak ve Bir Sırp Filmi diyebilirim
bence korku oyunları daha keyifli
karakteri kendimiz yönettiğimiz için korku öğelerinin daha çok tesir ettiğini ve korkuttuğunu düşünüyorum :)
Korku oyunları. Çünkü hemen her olasılığı görebiliyorsun ve başrol sensin daha gerçekçi tabii grafiklere de bağlı
Thank ⁁ou
Cevap
14Cevap
İkisinden de uzak dururum. Aksiyon tamam. Romantik de olur. Ama korku olmas. Sevmiyorum.
Oyun oynamayı sevmem. Film halini izlemek daha çok tercihimdir.
Film olanlar daha keyifli. Oyundan zevk almıyom ben
Oradaki de aynı sen srfe
AYI olan var ya haniii nursuz olan cdvd
Old but golds 2014.. Five Night Fireddy's ilk korku oyunumdu o çocukların katili kim? Hala hikayesi muamma sanırım.
Oyundan anlamadıgm icin ilgi alanm degl film diyorm
Hiçbir zaman korku filmi izleme cesaretim olmadı oyunları oynadım o yüzden oyun diyecem sanırım
Ikisini de tek yapmak istemiyorum pek 😂 oyundan oyuna ve filmden filme değişir
Ikisi de keyifli
korku filmi ama oyunlar daha korkutucu bana göre
Birlikte izleyecek ya da oynayacak kimsen yoksa ikiside keyifsiz
Korku filmlerinden sonra GG oliyorum ben genelde Outlast en iyisi
Tabi ki korku filmleri izlemek daha keyifli
Korku oyunları tabi ki.
İkisini de sevmem
Sevmem korku filmini
Korku filmleyi daha güjel
Korku filmi izlemek daha keyifli
Bence 2 side