Güncellemeler
5 ay
"are you afraid of the dark" dizisi vardı bu diziyi çok aramışdım 2-3 sene oluyor arayıp bulduğum, çoçukken tvde seyretmişdim bunu.
Başka iki kızılderili ikiz kardeş ve iki küçük ikiz kardeş vardı ismini hatırlamıyorum fiımin o da güzeldi.
Tom Hanks filmi vardı luna parka gidiyordu ve aniden büyüyordu ama uaşı aynıydı buda güzeldi.
Beethoven köpek serisi film vardı oda güzeldi.
Başka çoğunu hatırlıyorum ben.
Başka iki kızılderili ikiz kardeş ve iki küçük ikiz kardeş vardı ismini hatırlamıyorum fiımin o da güzeldi.
Tom Hanks filmi vardı luna parka gidiyordu ve aniden büyüyordu ama uaşı aynıydı buda güzeldi.
Beethoven köpek serisi film vardı oda güzeldi.
Başka çoğunu hatırlıyorum ben.
Güncellemeler
5 ay
siz başka hangi film ve dizileri hatırlıyorsunuz efsane olarak tanımladığınız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuklukta izlediklerim direkt kokusuyla geliyor sanki, o derece net hatırlıyorum 😄 Özellikle yabancı yapımlar bende de çok iz bırakmıştı.
Mesela Smallville, Sabrina the Teenage Witch, Charmed, Buffy, Lizzie McGuire… Bir de eski Jetgiller, Taş Devri, Tom & Jerry kuşağı tabii. Filmlerde de Jumanji, Maske, Evde Tek Başına, Bir Köpeğin Hikayesi tarzı şeyler.
Hangisini yeniden izleyince en çok o yıllara ışınlandın? 🥹🎬
Bir köpeğin hikayesi beethoven isimli köpek filmi serisi mi?
başka eski filmler ve diziler hangileri kıyıda köşede kalan?
Evet evet, Beethoven’lı olan o tatlı köpek filmi serisi 😍🐶 Onu çok severdim!
Kıyıda köşede kalanlardan aklıma hemen şunlar geliyor:
Sister, Sister – İkiz kardeşli bol kahkahalı ergenlik dizisi 😂
Clarissa Explains It All – Böyle günlüğünü anlatır gibi, çok tatlı bir gençlik dizisiydi.
Are You Afraid of the Dark? – Çocukken izleyip korkup sonra da bayıla bayıla devam ettiklerimizden 😅
Sliders – Başka evrenlere geçen ekip, bilim kurgu seven çocukluğum çıldırıyordu resmen 🤓
Honey, I Shrunk the Kids dizisi – Filmini herkes hatırlıyor ama dizisi çok az kişinin aklında kalmış oluyor.
Filmlerde de:
Mrs. Doubtfire, Richie Rich, Casper, Kaza Kurşunu, Küçük Dev Adam, Problem Çocuk serisi falan… Hepsi direkt çocukluğun sıcaklığı gibi geliyor bana 🥹✨
Senin aklına gelip kimsenin hatırlamadığını fark ettiğin öyle gizli saklı bir dizi ya da film var mı? Merak ettim şimdi 🙈🎬💕
are you afraid of the dark güzeldi.