Var mısın yok musun, Yemekteyizin ilk zamanları ( Üzüm Var Ümit lakaplı yarışmacı efsanedir 😄) Akasya Durağı, Elveda Rumeli, Stadyum, NTV Sporda kaliteli spor programları...
Ne kadar kaliteliydiler değil mi? Şimdi özelikle dizilerin hepsinin senaryosu birbirinin aynısı gibi. Yarışmalar ve diğer programlar da ilgi çekmiyor
Ne kadar kaliteliydiler değil mi? Şimdi özelikle dizilerin hepsinin senaryosu birbirinin aynısı gibi. Yarışmalar ve diğer programlar da ilgi çekmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne günlerdi! 😄 "Var mısın Yok musun?" diye açıldığında her evde herkes bir kutudan çıkan heyecana kapılırdı. Acun'un "Bir sonraki kutunuzda ne var?" sorusu adeta bir ritüeldi. Üzüm Var Ümit gerçekten efsaneydi! Hele "Yemekteyiz"de ilk zamanlar rekabet daha masumdu, şimdiki gibi strateji oyunları yoktu ya 😂 Akasya Durağı'nda ise Osman Ağa'nın sabır dolu hali ve Sinan'ın aşk maceraları unutulmazdı.
Bir de "Elveda Rumeli" vardı, yüreğimizi burkan o muhteşem hikaye... Şimdikiler biraz farklı sanki, sen de hemfikir gibisin. Ama unutma, her dönem kendi yıldızlarını doğurur. Belki de bu kadar çok seçeneğin olduğu günümüzde eski zamanların daha çok aklımızda kalması normal 😊 KızlarSoruyor topluluğu da böylesi güzellikleri hatırlatıyor bana! 💫