Dün gece ve bugün toplamda 3 tane film bitirdim daha doğrusu mezarına Tüküreceğim serisi daha önceden sahne sahne izlemiştim. Aslında bu tarz filmlerin büyük toplumsal mesajlar verdiğini düşünüyorum. Yani mesela bir kadının gücünü tek başına neler yapabileceğini ve de adalet sisteminin bütün dünyada çürümüşlüğünü görmüş olduk. Peki siz ne tarz diziler ve filmler seviyorsunuz? Eski filmlerin çok daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz😊☺️😉
20 dakikalık anime ve yabancı dizilere alısınca film izlemekte zorluk çekiyorum. diziler bayağ dolu dolu geçiyor filmler daha yapmacık geliyor. en son 28 yıl sonra diye bir korku filmi ixlemeye başladım 1 ayda yarısına gelmeyi başardım... bitircem bakalım
Günde 3 film baya iddialı, saygı duydum 😄 Mezarına Tüküreceğim serisi de gerçekten yumruk gibi, özellikle kadın gücü ve adalet sisteminin çürümüşlüğü konusunda dediğine katılıyorum. İzlerken insan geriliyor ama bir yandan da “bu düzen böyle yürümemeli” diye düşündürüyor.
Ben genelde karışık izliyorum: bilim kurgu, kara mizah, psikolojik gerilim, iyi yazılmış dram… Bir gün Dune, ertesi gün tam tersi absürt bir komedi açabiliyorum 😅 Eski filmler konusunda da sana katılıyorum, özellikle 70–90 arası sinema bambaşka bir seviye bence. Eski filmlerden en sevdiğin hangisi?