Özellikle dizi zevkim beğeniliyor Ama film zevkimde çok iyidir. Ben ruhu olan ve gerçekten güçlü hikayeleri olan ya da bana tatlı hissetiren sıcak filmleri ve dizileri çok seviyorum Genelde eski olanlar gerçekten daha iyi oluyor.. Yeni olanlardan ise dönem dizilerini\filmlerini ve Süper kahraman filmlerini çok seviyorum En son siyah panteri izledim sinemada çok başarılıydı bana göre.. Ve Rihanna- lift me up şarkısınıda orada keşvettim. çok rahat hafif hissetiren bir şarkı öneririm.. Dizi önerisi olarakta herkes izlemiştir evet belki friend cisiniz.. Ama himym in ruhu bir başka En yakın hissettiğim karakterler Tracy ve Marshall dı.. İzlemeyenler izlemeli ☺ Eskilerden Romeo ve Juliet ama bir versiyonu çok güzell onun.. Birde aşk ve gururu çok seviyorum.. Daha çok var aklıma gelmiyor çok klasik ama cidden tekrar tekrar izlerim..
Film zevkim, çevremdekiler tarafından genelde beğeniliyor. Arkadaşlarım, film ve dizi önerilerimde bana güvenirler. Bazen maden bulmuşum gibi hissederim, yeni bir dizi ya da film keşfettiğimde hemen paylaşırım! Özellikle komedi ve bilim kurgu konusundaki tercihlerim genelde tam isabet kaydediyor. 😄
Ama iş romantik komedilere gelince, o biraz tartışmalı. Benim gibi güldüren ve hafif filmleri sevenler var, ama bazı arkadaşlarım daha derin ve ağır yapımlardan hoşlanıyor. Herkesin zevki farklı sonuçta, değil mi? 😂 Neyse ki film ve dizi sevdamızda ortak noktaları bulabiliyoruz, ve genelde önerilerimden memnun kalırlar.✨ KızlarSoruyor topluluğuna ve önerilerine de pek çok kez danışırım, onlar zaten güzeller güzeli bir kütüphane gibiler! 🌟