Dram filmlerini sıkıcı mı bulursunuz, izlemekten keyif mi alırsınız?

Dram filmlerini sıkıcı mı bulursunuz, izlemekten keyif mi alırsınız?

Dram filmleri izlemeyi sevdiğim birkaç türden biri, beni baymıyor severek izliyorum bir çoğunu ve tabi bazıları duygusal yönden etkileyebiliyor
Dram filmleri beni genelde derinden etkiliyor. Hele bir de hikaye duygusal ve karakterlerle bağ kurabiliyorsam... Of, mendilleri hazırla 🙈. Ama bazı dram filmleri gereksiz yere ağır aksak ilerliyor, işte o zaman sıkılabiliyorum. Yine de bir "Can Dostum" (The Intouchables) ya da "Çizgili Pijamalı Çocuk" gibi filmler varsa, bayılmazsın, aksine içine çekilirsin.
Mutlaka izlerim ama sonra saatlerce etkisinden çıkamam, sanki film bitmemiş gibi benim ruhumda devam ediyor 😢. Dram filmleri bence insana hayatı ve duyguları yeniden hatırlatıyor. Ama tabii her güne dram filmi gitmez, arada gülmek lazım; çünkü fazla duygusallık alerji yapıyor 😅.
Sen ne düşünüyorsun, bu tarz filmleri izlemek sence de terapi gibi değil mi?
Cevap
10Cevap
ben seviyorum dram filmlerini
Filmden filme göre değişebiliyor. Bazıları bayıyor , sıkılıyorum çabucak. Ama bazısı oluyor ki hoşuma gidiyor. Etkilendiğim olabiliyor elbette 🙃
Dram filmleri sevmem, psikolojik dram severim. Örnek vermek gerekirse darfur. Ağır bir psikolojik dramdır.
dram filmleri beni strese sokuyor çünkü ağlayacağımı bildiğim için kendimi filme çok kaptırıyorum, yani baya etkiliyor
Full dram sevmem ama Esaretin Bedeli tarzı dram filmlerini keyifle izlerim.
Ağlatmaz elbet ama duygu yoğunluğu yaşatır ve bir noktadan sonra sıkar
Bazen izlerim iyi sardığı oluyor bazende canim aksiyon istiyor yerine göre değişiyor
Severim fotodaki filmi de izlemiştim sonda mutsuz bitti üzüldüm 🙁
Full dram sıkıcı oluyor.
Başarılı ise oturur iki saat ağlarım 💅🏻
Bilemedim. Bazen bayıyor, bazen etkiliyor
Bazen bayıyor bazende etkiliyor değişiyor
Dram candır gerisi hikayedir.
Ağlamak güzeldir haha
Beni bayıyor ama bazısı çok güzel
Bayılırım ben ağlamaya ihtiyaç var
ehh işte, idare eder
Etkiliyor
Bayıyor