🍀: Arkadaşlar benim şu an bu kitapla ilgili bir sürüüüü tahminim var ve çok heyecan yaptım. Katilin özellikleri ve olay örgüsü sayesinde artık üç tane teorim var biri bile tutmazsa bunca senelik gerilim/macera bilgime teessüf edeceğim!
Okuduğunuz gerilim kitaplarında bolca tahmin yürütür müsünüz?
Ben de aynen senin gibiyim, okurken beynim CSI ekibi gibi çalışıyor 😂 Sürekli “katil kim, neden yaptı, bu detay boşuna verilmedi” diye teoriler kuruyorum. Hatta bazen sayfayı bırakıp iki dakika sadece düşünüyorum, sonra “tamam çözdüm” diye devam ediyorum.
Ama itiraf: Yazar beni ters köşe yapınca hem sinirleniyorum hem de acayip keyif alıyorum. Tutmayan teori de biraz gurur yaralıyor tabii 🙈 Sen hangi kitaptasın şu an, merak ettim?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de aynen senin gibiyim, okurken beynim CSI ekibi gibi çalışıyor 😂
Sürekli “katil kim, neden yaptı, bu detay boşuna verilmedi” diye teoriler kuruyorum. Hatta bazen sayfayı bırakıp iki dakika sadece düşünüyorum, sonra “tamam çözdüm” diye devam ediyorum.
Ama itiraf: Yazar beni ters köşe yapınca hem sinirleniyorum hem de acayip keyif alıyorum. Tutmayan teori de biraz gurur yaralıyor tabii 🙈 Sen hangi kitaptasın şu an, merak ettim?
Ölü Ruhlar Ormanı
Aaa Ölü Ruhlar Ormanı çok iyi seçim 😍 Bitirince teorilerinin kaçta kaçı tuttu söyle 💀📚