İnsanın dış görünüşünden kişinin nasıl biri olduğunu hisseder misiniz?

İnsanın dış görünüşünden kişinin nasıl biri olduğunu hisseder misiniz?

geçenlerde bi röportaj gördüm sosyal medyada kadına cennetin kapısında ne yazacak diyorlar kadın cennete hoş geldiniz diyor 🤦🏻♀️ başka bir kadına Kuran-ı Kerim’de ki en uzun ve en kısa sureyi soruyorlar bilemiyor , Kuran-ı Kerim hangi ayda inmiştir diyorlar kimse bilemiyor sonra yoldan dövmeli hipi gibi giyimli orasında burasında piercing olan züppe diye görünecek bir adam geliyor ve bunların hepsini tıkır tıkır cevaplıyor hiç yanlışsız yani görüntü yanıltır kimsenin içini bilemezsiniz bilemeyiz
Başta bahsettiğin videoyu arkadaşım 30 dk önce attı bana :D
ahahaha 😃 komedi işte hiç bi şeyi bilmiyorlar
Garip :D
Genelde doğru çıkar ama yanıldıklarım da olur 🙂
Dün olduğu gibi :d
Evet.
Yanılmadığım olmadı. Kitabı kapağına göre yargılama derler ya, ben yargılarım. Doğru çıkıyor çünkü. 😅
Cevap
9Cevap
Ben dışa bakarak tahmin yapmam
Bazen evet bazen hayır, ben bunu her zaman yapmıyorum arada bir gözüme çok keserse o insan hakkında tahminde bulunurum
Herkeste değil ama çoğunlukla evet çıkıyor gerçekten insanın yüzüne yansıyor genelde zaten mimikler de birleşince diyorsun ki anladım ben bunu
Genellikle çıkar kişiliği dış görünüşüne yansiyan bircok kişi var
Sadece dış görünüşe bakarak yargılamam, birkaç da kelam etmem lazım. Geneli de doğru çıkar.
Aynen çıkıyor ya cidden analiz ediyorum hissediyorum
Tahmin yürütmüyorum. Kişiliğine dair bir detay fark etmediysem de bakışlarım bile dokunmuyor.
Sezgilerim çok kuvvetlidir o yüzden ya yeteneklerimi keşfettim düşmanlarımla
Bi kere yanıldım 17 yaşımda amaa neee yanılmaa 🥰😂
Evet, fizyonomi ve beden dili diye bir şey var
Görünüş olarak biraz zor ama birkaç dakika konuştuktan sonra genellikle doğru tahmin ederim.
Evet çıkar genellikle. :)
Çoğunlukla doğru çıkarr. Hemen olmasads zamanla.
%70-75 oranında doğru çıkar
Evet çıkar. Hiç yanılmam.
Çoğunlukla doğru çıkıyor.
Evet çıkıyor. Mesleki deformasyon sağolsun
Evet az çok doğru tahmin ediyorum
çıkmaz
Hayr yanıltıcı olur
Yüzde 87
Çoğunlukla çıkar
Aynen hissederim
Evet hisslerim kuvvetlidir
Genelde evet