Yasak gelmiş bu kızın dizisine Bez Bebek'te tanınan Ünlü Oyuncu biri tarafından yıllar sonra zorbalandığını açıklamıştı aradan sonra da böyle bir diziyle geldi. Sizce kurgu / planlanmış bir olay mıydı? Bana göre planlanmış ve gündeme gelmek için yapılan projeydi.
Dikkat çekmeye çalışıyorlar dinsiz kopekler işleri güçleri Türkiye'yi ahlaksizliğa sürüklemek ve bunu normalleşme peşindeler bunların ve bu yolda hedefi olan herkesin Allah belasını versin bunları sayin RTE astırsın meydanda dini ve İslami açıdan yüksek bir toplumda böyle ahlaksız içeriklerle dünyaya kendimizi çok iyi tanıtıyoruz umarım bu insanlar cezalarını çekerler ve bunu gibi içerik yapanlar cezasız kalmaz tüm beddualarim bunlar uzerine olsun rezil ettiler ülkemizi sfrsz vatan hainleri
Fragmanına ve projeye kabaca baktım. Bir hayat kadınının hikayesi anlatılıyor aslında. Yurt dışında olsa idi çok beğenilirdi bu proje. Bizde ise pek beğenilmedi.
Bence iki uçtan da bakmamak lazım. Hem “kesin kurgu” demek zor, hem de “asla PR değildir” demek. Sektörde zorbalık yaşayan çok kişi var, çoğu da sessiz kalıyor. O travmadan sonra böyle bir projeyle gelmesi hem tesadüf olabilir hem de yapımcıların bunu fırsata çevirmesi. Yani yaşadıkları gerçek, etrafında kurulan gündem ise planlı olabilir. İkisi aynı anda mümkün ne yazık ki. 😶🌫️🎬
ilk bez bebekte küçükken kötü muamele gördüğünü soyleyip gündem oldu sonrada dizi çıkarttı. acaba zorbalık seylerinin hepsi yalan mıydı ki.. belki ünlü olmak için kasıtlı yeni dile getirdi ya da bu firsattan yararlanip dizi cikardi diye düşünüyorum
İlk bölümünü izledim bol bol seks var evrim akın ile niye gündem oldu belli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
gündeme gelmek için bu tarihte açıklamıştır belki ama set çalışanları ve birlikte çalıştığı oyunculardan da anlattıkları doğru diyenler oldu. biz bilemeyiz tabi kim doğru kim yanlış
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
İzledim s1çt1ğım bøk gibi aynı 5 krş etmez yapımda emeği geçen herkesi Allah'a havvale ediyorum jsjejkrjrhahah
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Kızın kendini seksi sanması komik ya memesi falan da yok ezik