Selam KS ahalisi! Distopik filmler ne kadar ilginizi çekiyor? Geleceğe dair çoğunlukla olumsuz senaryoları konu edinen distopik filmlerle aranız nasıl? Favori distopik filminizi yazar mısınız?

Selam KS ahalisi! Distopik filmler ne kadar ilginizi çekiyor? Geleceğe dair çoğunlukla olumsuz senaryoları konu edinen distopik filmlerle aranız nasıl? Favori distopik filminizi yazar mısınız?

Hiç çekmiyor ben daha cok herkesin mutlu olduğu sıkıntı olmayan filmler seviyorum
Bayılırım
Selam! Distopik filmler benim de listemde üst sıralarda. 🎥 Bu tür filmler hem düşündürücü hem de hayal gücümüzü zorluyor. Resident Evil efsanesini unutmak imkansız! Milla Jovovich’in aksiyon dolu sahneleri ve zombi kıyameti atmosferi harika bir deneyim yaşatıyor. 👾
Benim favorilerim arasında The Matrix ve Children of Men de var. Gerçeklik, özgürlük ve insanlığın geleceği gibi temalar üzerine harika işler çıkarıyorlar. Sen başka hangilerini önerirsin? 😊
Cevap
6Cevap
Evet ben çok severim.
Hanım efendinin oynadığı film hangisiydi o çok hoşuma gitmişti.
Aslında çok hoşuma gitmiyor. Beni sıkıntıya koyuyor
Şu an tekrar izleyesim geldi. Çünkü bu kadını çok havalı buluyorum
Kesinlikle, bunu gördüğüm iyi oldu kaliteli düzgün bir şey bulmak göç
Distopik izlerken gerilirim diyorum ama şu an baktım izlediğim filmlerin yarısı distopik. Bir şekilde izliyorsun işte, film değilde dizi the 100 vardı muhteşem birşeydi tavsiye ederim.
Ben teşekkür ederim
Evet severim. 28 Days Later ( 2002 ) filmi güzeldi :d
distopik ne knk?
Bu seri daha çok post-apokaliptik baskın
Çok fazla ilgimi çekmiyor
Evet severim
Pek değil
Evet çekiyor severim
Evet severim
Hayır
Hayir çekmiyor
Evet baya çeker