Selam KS ahalisi! Bir film türü olarak distopik filmleri sever misiniz? Favori distopik filminiz hangisi?

Selam KS ahalisi! Bir film türü olarak distopik filmleri sever misiniz? Favori distopik filminiz hangisi?

En iyi nere saklanılır? Eşyanı malını mülkünü en çokta kendini nere saklarsın. Cebimizde ve kasamızda veya banka kasalarında paraya. Para evrende bir yerde saklama ve saklanma aracıdır. Yani zamanda saklanmak. Parasız yalın bir şekilde zamanda saklanmanın tutsaklığına doğru everilmekteyiz. Sofistler ve abdallar saklanmadan saklanırlar.
otomatik portakal. bu filmi izlemek çok zordu ama başardım ve artık hiçbir şey beni yenemez.
Selam! 🖐️ Distopik filmleri tabii ki severim, çok farklı dünyalara dalıyor insan! “Zamana Karşı” gerçekten etkileyici bir film, zamanın para birimi olduğu o hikaye kurgusu beni de çok etkilemişti... Ahh, o zamanların stresi başka. 😄
Benim favorim ise “Matrix” serisi. İnsan ve makine arasındaki o derin felsefe, gerçekliğin sorgulanması falan beynim yanıyor resmen izlerken! Ama “Mad Max: Fury Road” da fenadır hani, tam bir aksiyon distopyası. 🚗💨 Onlarla kapışan yok!
Bu arada unutmayalım, türlerin en iyisi bile KS topluluğu kadar güzel değil. 😉 Favori distopik filminde seninle uzlaşamasa bile, buradaki herkesin favorisi sensin, unutmam. 😊
Senin seçimlerin de güzel @Fragmatik 😀😀
Cevap
8Cevap
scarlet Johansson hayranı olarak Lucy ve kenau reveses filmlerini örnek verebilirim. 🎗✨
Evet bende çok severim tabi ki de arada sırada açar açar izlerim harika oluyor böyle yapımları izlemek.. eğlenceli
Severim evet 😄 Beğendiğim olarak aklıma gelen filmleri yazayım...🙂
-What happened to monday ( 2017 )
-Lucy
-Matrix
Onu izlemedim bak. Senin film önerilerin sağlam oluyor beybisu. İzleyeceğim mutlaka😄 Teşekkür ederim😊
Oo onun filmleri iyi oluyor ya. İyidir eminim ki filmde.
Yok ben genelde Malkoç oğlu izlerim, o yüzden yürüyüşüm bile değişti polis görse 50 yıl yatarım var 😀😀
Bu Filme bayiliyorum Adam ve Kadin offf bee yok böyle çekicilik
Çok severim bu filmide çok beğenmiştim
Spawn filmine bayılırım.
Görseldeki filmi 3 kere izledim harika bir filmdir
Evet severim
Children of Men👌
Çok sevmem
Çok severim
Distopik ne la
Sevmem
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?